Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do 6300ip

Simonelas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiego czempiona kupić do 6300 ip ?

Grałem dużo teemo, masterem yi jednakże te postaci się mi już znudziły. Z aktualnej rotacji podoba mi się elise, ale jeśli źle mi pójdzie w early to później ciężko mam coś zrobić.

Możecie mi polecać postaci trudne do ogarnięcia, mam dużo czasu na nauke (mam dopiero 13 lvl).

Zastanawiam się nad Syndrą/Brandem/Elise/Vayne

MPC <3

Opublikowano

Kupuj na razie łatwe postacie i ogarniaj mechanikę gry a nie postaci. Polecam ci takiego renektona na topa, le blanc mid, caitlyn/tristiana adc, blitz,leona support i warwick,ammumu jungle.

Opublikowano

@UP LB to jedna z najtrudniejszych postaci w lolu ale spoko...

@Temat

Bardzo łatwą postacią (moim zdaniem) i zarazem łatwą jest darius. Obrażenia w czasie na pasywce, ulti z mega dmg i ten wirek. Polecam ;)

Opublikowano

Polecam Ci zed'a:

-dash

-doskok

-mechanizm escape

-harass

-manaless

-składa ADC'era i innych papierów na kombo

-mocny late

-przeliczniki do AD

Opublikowano

Syndra jest dosyć ciężką postacią. Grałem nią może z 5 razy jak była w rotacji i grało mi się nią bardzo słabo. Trochę ogarnięcia jednak wymaga :P

Jak dopiero zaczynasz przygodę z lolem, to polecam Ci nie rzucać się od razu na głęboką wodę i pograć czymś łatwym, mocnym i przyjemnym.

Renekton to był jeden z moich pierwszych "większych" zakupów i dzięki niemu nauczyłem się co nieco grać na solo topie, gdyż jest on zarazem dosyć łatwym, mocnym i przyjemnym championem. Darius kara papierowe postacie na topie za jeden błąd : wejdą w zasięg jego E. Taki teemo to leci na Q + auto atak + W + R. Jednak łatwo nim dostać campa, gdyż Twój escape ogranicza się do flasha, nie jest to do końca safe pick, jednak jak chcesz Darkiem pozamiatać nobków co grają tą szmatą stawiająca grzyby, to poleciłbym Ci wchodzić na linię z jakimś zwykłym wardem oprócz trinketa.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Brand nie jest trudny :

+stun

+OP combo na skillach

+poke

+slow przy odpowiednim buildzie

+dobre ulti na tfy

-papierowy

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...