Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skill....

12kzhita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż od wczoraj gdy zaczynam strzelac albo jestem w lobby lub biegne tak mi zacina ze nie wiem gdzie biegne nw gdzie myszka itd mam takie cos od wczoraj

za pomoc limit like

sprzet

Phenom II 550 BE (4 rdzenie)

GTX 660 Ti DC II (asus)

oraz zasilacz Deus G1 500w

1374504508-U558502.png

Opublikowano

Gra ci sie zacina czy freezuje?

jak freezuje to jest to wina hackshielda ;)

ja zrobiłem tak:

1. pobrałem od kolegi hackshielda z CBT

/brak skanu

2. Uruchomiłem launcher "DFUBG"

3. Usunąłem folder "XIGNCODE3" z folderu

D:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\POL_pol\S.K.I.L.L\Binaries\Win32

i ciebie może ta scieżka inaczej wyglądać ze względu na to gdzie instalowałeś gre ;)

(usunałem ten folder kiedy miałem włączony launcher czyt. tam gdzie wybierasz język i klikasz "Game Start"

4. Wkleiłem pobrany "XIGNCODE3" do folder gdzie w pkt. 3 go usunałęm, troche chaotycznie ale jak byś czegoś nie zrozumiał to napisz pw ;)

I takim o to sposobem nie mam freezów ;)

Opublikowano

Mam to samo i również od wczoraj. Podpinam się do pytania. Nie wydaję mi się żeby to była wina zaśmieconego kompa.
Nie pomogło.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jeżeli nic nie pomoże to trzeba czekać aż zaktualizują anty cheata ;) tyle ode mnie, po ostatnio updatcie anty cheata miałem właśnie to samo zrobiłem jak napisałem wyżej i pomogło :) jeszcze możecie pobrać program Advanced System Care 5 i włączyć opcje turbo po czym oczyścić RAM opcją "Smart RAM" powodzenia :)

Opublikowano

Gra ci sie zacina czy freezuje?

jak freezuje to jest to wina hackshielda ;)

ja zrobiłem tak:

1. pobrałem od kolegi hackshielda z CBT

2. Uruchomiłem launcher "DFUBG"

3. Usunąłem folder "XIGNCODE3" z folderu

D:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\POL_pol\S.K.I.L.L\Binaries\Win32

i ciebie może ta scieżka inaczej wyglądać ze względu na to gdzie instalowałeś gre ;)

(usunałem ten folder kiedy miałem włączony launcher czyt. tam gdzie wybierasz język i klikasz "Game Start"

4. Wkleiłem pobrany "XIGNCODE3" do folder gdzie w pkt. 3 go usunałęm, troche chaotycznie ale jak byś czegoś nie zrozumiał to napisz pw ;)

I takim o to sposobem nie mam freezów ;)

Zapomniałeś o skanie kolego.

Opublikowano

Bo ja wiem że takie coś trzeba... nie można było usunąć tego tylko od razu ostrzeżenie?... albo napisać że skan w takim i takim czasie?-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...