Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyłączająca się gra

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem Z "lol" taki iż włączam grę loguje się i np wybieram rozgrywkę na boty ( chciałem się trochę rozgrzać bo dawno nie grałem ) wybrałem wszystko wraz ze swoja postacią i zaczynam grę, wszystko ładnie pięknie zaczyna się ładować jest już 68% i ping 133 coś takiego i wyłącza się i wraca do głównego panelu menu ;p
Co się może dziać ? jak to naprawić ?

Opublikowano

Główny panel menu,czyli ?

Masz zaaktualizowane sterowniki do karty graficznej,nie wywala Ci podczas ładowania neta ?

Opublikowano

"główny panel menu" czyli chodzi mi o to jak sie pierwszy raz logujesz to masz główne okno, normalnie jak logujesz się na własne konto to masz to główne okno :p

Jak mam sprawdzić czy mam aktualne sterowniki karty graficznej ?

Opublikowano

Z tego co wnioskuje po programie DriverEasy to mam aktualne sterowniki karty graficznej ;P wiec nie wiem co dalej z tym fantem zrobić ?;/ ktoś ma jakieś inne pomysły > /?

Opublikowano

Program " Pando Media Booster" odinstalowany, tylko teraz mam problem z uruchomieniem lol'a przez administratora,
Klikam PPM na ikonke lol'a > Uruchom jako> ( bieżący użytkownik który jest zaznaczony albo administrator ) wybieram administrator >
jakie hasło ma tam być ? bo jest błąd w logowaniu gdy klikam bez wpisania hasła.

Opublikowano

"główny panel menu" czyli chodzi mi o to jak sie pierwszy raz logujesz to masz główne okno, normalnie jak logujesz się na własne konto to masz to główne okno :P

Jak mam sprawdzić czy mam aktualne sterowniki karty graficznej ?

Hahahah :D

Gosciu, naprawde tlumaczyc nie potrafisz ^^ Jak sie o cos pytasz to chociaz wiedz o co chcesz sie spytac. >.<

@topic

Zaaktualizuj Sterowniki, Format kompa, Ccleanerem wyczysc sobie, defragmentacja, wylacz zapory, wlacz/wylacz Peer to peer w opcjach Lol'a... Ostatecznie zmien grafike z poziomu Folderu, tam w jakims pliku sie zmienia grafe...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Hahahah :D

Gosciu, naprawde tlumaczyc nie potrafisz ^^ Jak sie o cos pytasz to chociaz wiedz o co chcesz sie spytac. >.<

@topic

Zaaktualizuj Sterowniki, Format kompa, Ccleanerem wyczysc sobie, defragmentacja, wylacz zapory, wlacz/wylacz Peer to peer w opcjach Lol'a... Ostatecznie zmien grafike z poziomu Folderu, tam w jakims pliku sie zmienia grafe...

Może po prostu jesteś za głupi by zrozumieć co ja piszę ?

wiem co chcę ale nie jestem jakimś maniakiem lol'a ze by wiedzieć co gdzie i jak się nazywa ;/

I jeszcze pare pytan, jakie sterowniki ? od karty graficznej ?

pisałem przecież ze mam aktualne!

zapory mam wyłączone,

Naprawdę umiesz tłumaczyć!!!

Opublikowano

Aha ? Masz coś z netem , klient wyłącza się podczas ładowania jeśli tracisz połączenie , jeśli nie to napraw klienta załączone tam funkcja , może jakiś plik uszkodzony i wywalalo przy lądowaniu.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

możliwe ze coś z netem bo nie zawsze jest dobry;p no ale nie powinno tak się robić a co do uszkodzenia jakiegoś pliku to nie wiem czy coś takiego nastąpiło nie wiem jak to sprawdzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...