Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] STG77 AUG

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy to jest dobra broń? Widziałem kilka 30 lvl którzy nieźle nim wymiatają :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jest dobry na większe odległości ale na pojedyncze strzały gdyż ściąga mocno celownik po strzale, na bliższą odlegosc polecam (przydatny jest jakiś nowy celownik)

xcdhv.png

super sygna by babycham

Opublikowano

Uniwersalny karabin dla szturmowca. Najlepsze dodatki to: taktyczna, viper, predator i reddot. Bron sie spisuje zarowno na malych jak i duzych mapkach. Troche przeszkadza odrzut w prawo ale strzelając seriami mozn zniwelowac odrzut. Polecam strzelac po jednym pocisku i szybko klikac.

Opublikowano

A co sądzicie o SCAR-L ? wygrałem dzisiaj w daily draw forever (lol) i nawet fajnie się nią wymiata. :D

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

DNO nie polecam :D odrzut dużo większy od aeka m4, jest porównywalny do xm8 moim zdaniem lipa ;D

Właśnie tym postem pokazałeś że nie umiesz grać w tą gre :p

Nie umieć grać augiem to jesteś jakimś no-recoilowym nubkiem

Opublikowano

Właśnie tym postem pokazałeś że nie umiesz grać w tą gre :P

Nie umieć grać augiem to jesteś jakimś no-recoilowym nubki

Nie każdy "wyczuje" daną broń :P Ja na przykład totalnie nie umiem grać M4. Dla mnie to dno i wodorosty, praktycznie co 2 pocisk nie trafia <_<

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Napisalem dlugiego w uj posta i zamiast go dodac sie skopiowal post pana wyzej, uroki Tapatalka...

M4 nie jest taki zly. Jak umiesz to kazdą bronią mozesz rządzić na tabeli wyników. Wszystko zależy od twojego skilla.

Opublikowano

hej auga miałem na jeden dzień a grałem nim 2 godziny albo i nie i mi nie przypadł do gustu, ale może jak bym dłużej pograł to bym ogarnął, ale ok nie umiem grać w tą grę :(

@edit :

post-962895-0-81334200-1385757750_thumb.png

jednak godzinę

Opublikowano

Muszę kupić scarla, bo to dobra pukawa. Xm8 i m4 jest na równi, ale xm8 nie ma rozrzutu

Opublikowano

@up ja tam się nie zgadzam, wg. mnie to najlepszy jest 416 carabine, zaraz za nim m4, potem aek, a potem xm8 i scarl [..] a na szarym końcu famas bo jest do dupy z biodra i na dalszy dystans niż 30 m nie mamy szans twarzą w twarz w innymi..

ps. każdy ma swoje upodobania, ja nie trawie auga i tyle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...