Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbugowane minimapy

marekp2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam forge'a 9.11.1.964 (Wersja Minecraft 1.6.4). Wszystkie modyfikacje które chcę mieć działają poprawnie (Minecraft Coder Pack, Forge Mod Loader, Minecraft Forge, Damage Indicators, bspkrsCore, Tree Capitator, MrCrayfish's Furniture Mod, Animation API, Backpack, BiblioCraft, Biomes O' Plenty, CraftGuide, Mutant Creatures) poza jedną (a w praktyce dwoma) Rei's Minimap oraz Zan's Minimap oraz wszystkimi innymi jakie znalazłem NIE DZIAŁAJĄ.

Proszę o pomoc z góry dzięki :D

eJzzyS9KSc2OyszPVdBViEosz0_JL69USC9KTK7i

Opublikowano

może jakieś 2mody się stykają .np x-ray z reiminimap bo oby dwa korzystają z tego samego klawisza.

sprawdź i napisz

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

OMG.... nie widać spisu modów, myśl potem pisz..... przecież żaden klawisz w mojej konfiguracji klawiszy nie jest przypisany pod jaką kolwiek operację którą potrzebuje Rei's minmap a po drugie nawet jeśli by się nakładały to nie ma znaczenia wiem bo miałem na starszych wersjach.....

eJzzyS9KSc2OyszPVdBViEosz0_JL69USC9KTK7i

Opublikowano

hmm,to być może wina braku kompatybilności,spróbuj zainstalować minimapke po usunięciu mutant creatures, ja miałem spore problemy z minimapkami po instalacji tego moda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...