Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrócą?

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oddadza, I od kiedy ma Visual Uprage xD

Tak jak 2up...

Reworka jakiegos nie dostal, ktory by zmienil jego styl gry.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co ma wygląd do gry nim? Mechanika gry się nie zmieniła a to, że wygląd Ci się nie podoba to co ich to obchodzi. Nie każdemu musi się podobać to, co innym się podoba.

Imo nie zwrócą i nie powinni zwracać za takie głupoty

Opublikowano

Mi się wydaję że zwracają za visual update tylko wtedy kiedy też została skórka zmieniona,którą Ty posiadasz,możesz spróbować.

Opublikowano

@SosPomidorowy cebulaczku za nerfy nie zwrócą :)

@upy gowno prawda, zwracają, płaci za ten wygląd a następny mu się nie podoba więc muszą zwrócić bo nie za to płacił, nie pierdolcie takich farmazynów

Opublikowano

@SosPomidorowy cebulaczku za nerfy nie zwrócą :)

@upy gowno prawda, zwracają, płaci za ten wygląd a następny mu się nie podoba więc muszą zwrócić bo nie za to płacił, nie pierdolcie takich farmazynów

hah, to ja mam milion takich postaci w chuj i chce odsprzedać bo mi się nie podobają.

np kayle, akali, sivir itp...

Opublikowano

hah, to ja mam milion takich postaci w chuj i chce odsprzedać bo mi się nie podobają.

np kayle, akali, sivir itp...

IDIOTO ZWRACAJĄ JEŚLI DANA POSTAĆ MIAŁA UPDATE GRAFICZNY A NIE BO SIĘ PODOBAŁA A TERAZ JUZ NIE. TRACĘ WIARĘ W POLSKĘ.

Opublikowano

IDIOTO ZWRACAJĄ JEŚLI DANA POSTAĆ MIAŁA UPDATE GRAFICZNY A NIE BO SIĘ PODOBAŁA A TERAZ JUZ NIE. TRACĘ WIARĘ W POLSKĘ.

Ogarnij ton bo niepotrzebnie warna dostaniesz, nie warto :).

Ogólnie, jesli zainwestowałes w Rammusa rp to powinni Ci oddać, ale jesli IP to wątpię. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

"Jeżeli bohater lub skórka otrzymała kompletną przeróbkę wyglądu i/lub zestawu umiejętności to wyślij nam zgłoszenie, a dokonamy dla Ciebie zwrotu bez zużycia żetonu, jeśli tego sobie życzysz."

a ja tam widzę że rammus jest tylko bardziej żólty

RIP

Opublikowano

Jeśli rammus był kupiony za RP to warto próbować - piszesz, że wydałeś rp na rammusa, a teraz żałujesz bo nie podoba Ci się po visual update. Wszystko. Tylko że, jak wyżej - nie był to jakiś duży rework, więc mogą mieć wątpliwości. Mimo to, warto próbować - najwyżej napiszą że nie ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Jeśli rammus był kupiony za RP to warto próbować - piszesz, że wydałeś rp na rammusa, a teraz żałujesz bo nie podoba Ci się po visual update. Wszystko. Tylko że, jak wyżej - nie był to jakiś duży rework, więc mogą mieć wątpliwości. Mimo to, warto próbować - najwyżej napiszą że nie ^^

ja będąc suppem dawał im bany na dzień za ogar.. Mu nic nie zmienili z tym visual update (prawie)

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu

Ze względu na ciągle zmieniającą się naturę League of Legends, pracujemy nad utrzymaniem równowagi w grze po każdej nowej aktualizacji. Praca ta to ogromna część naszej misji zapewnienia jak najlepszych wrażeń z gry, oraz tego, by gra na Fields of Justice była jak najbardziej fair dla wszystkich przywoływaczy.

Zdajemy sobie sprawę, że pełna zmiana danego bohatera może nie spodobać się graczom, którzy kupili go wcześniej. Dlatego też zrealizowałem dla Ciebie ten jednorazowy zwrot.

Zwrot punktów został zakończony i zostały one dodane do Twojego konta. Niemniej może nie być ich widać, dopóki nie przejdziesz do sklepu PVP.net i nie spróbujesz dokonać zakupu. Nie musisz faktycznie dokonywać transakcji, ponieważ liczba punktów powinna się zaktualizować przed jej zakończeniem.

Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie, to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Oddają hajs za skórkę i postać, nie czytaj wypowiedzi tych idiotów nawet bo gówno wiedzą o lolu, a chcą wbić posty które mają wartość przekazu wprost proporcjonalną do ich inteligencji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...