Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrasz na takim serwerze?

mamjh

Czy zagrasz na naszym serwerze?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wam opowiedzieć o powstającym serwerze rpg+hardcore. Będziemy mieli autorski generator swiata, własne, ciekawe biomy. Po smierci byłby ban na jeszcze nie ustalony czas (myślę ze koło 6h). Nowi gracze dostawaliby ochronę na 1 dzien od pvp, unikniemy w ten sposob tzw. freekillowania. Będzie rozbudowany system questow, upgrady gildi i perki za dany lvl (np. na 3 lvl gidli bedzie szybkie bieganie itd.). Myslę, że na razie to na tyle. Piszcie na dole co o takim pomyśle sądzicie i co wam sie ewentualnie nie podoba. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. :)

Opublikowano

1 dzień to za dużo. Ja jak bym się uparł, żelazne eq bez problemu w godzinę bym sobie zrobił. Enchanty wystarczą mi na 1 lv, to tylko 5 na prot I do wszystkiego, SH I i można iść na pvp.

MPC Hejter Team Leader

• 3 lata później...
Opublikowano

Jeżeli autor tego posta rozumie czym jest rpg i starałby się aby społeczność na serwerze go przestrzegała to jak najbardziej, ale co do słowa hardcore to już wielki minus bo będzie przyciągać dzieci które tylko chcą zabijać w grze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...