Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skręcona kostka, a wycieczka

muffffin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kilka dni temu skręciłam kostkę i zapakowali mi nogę w gips na 3 tyg. Problem w tym, że za 2 tyg mamy wycieczkę klasową i chciałabym na niej już w miarę normalnie funkcjonować. Czy myślicie, że wizyta u ortopedy i (jeśli wyrazi zgodę) zdjęcie tego białego kozaka i zastąpienie go jakimś stabilizatorem może się udać? Może ktoś był w podobnej sytuacji i mi podpowie... :unsure:

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Może ci zbytnio nie pomogę ale : moim zdaniem powinnaś zostać w tym gipsie, poniewaz pojedziesz na ta wycieczke cos sie zaboli w nodze albo cos ci sie stanie? i co wtedy bedzie? opiekunowie bd mieli wielki problem itp pojedziesz na nastepna wycieczke zostan i wypoczywaj (żeby ta skrecona kostka nie zostala zlamana lub cos gorszego).

Opublikowano

juz wole jechać w tym gipsie niż wcale! :D Ostatnia taka wycieczka ze świetną klasą(maturalna)... Ehhh zobaczymy co lekarz powie. Btw. całe szczęscie na tych wycieczkach (mamy taką samą w to samo miejsce co roku) dużo nie łazimy, bo jesli nawet, to na jakiś uniwerek i siedzimy przy kompach albo na wykładzie, bo jest to wycieczka o charakterze warsztatów inf. na których i tak 3/4 czasu mamy wolne :D najbardziej to sie martwie, ze bede spowalniac wszystkich, albo ze bede miala problem z wejsciem do autokaru :D

2lp4zo.jpg

Opublikowano

ja nie mogłam praktycznie w ogóle stopą ruszać. Spuchło i jak dotykałam tej kostki to bolało. I uwierz, że nie jestem typem dziewczyny co bandażem owija złamany paznokieć...

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Ja miałem mieć noge 1 tyg w gipsie ale przez to że na niej normalnie chodziłem i z 5 razy się obiłem o ściane lub drzwi musieli mi przedłużyć o 2 tygodnie. Ja osobiście ci gipsu nie polecam zdejmować, a poza tym jest jesień (prawie zima) często deszcze, jak chciałabyś ukryć ten gips?

graphic.png

Opublikowano

:O ja po domu czasem tez normalnie na niej chodzę, bo stwierdziłam ze do kuchni nie bede łazić o kulach xD dobrze ze mówisz, będę uważać... Sama gipsu nie zdejme, jak juz mam sie tyle meczyc, to chce odszkodowanko, jakbym na wlasna reke miała go zdejmować, to rownie dobrze moge to zrobić teraz, ale wtedy nie dostanę kasy. Nie za bardzo rozumiem pytania o ukrywanie gipsu z powodu jesieni :D

2lp4zo.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

już po wycieczce, mimo nie zdjętego gipsu i bolących rąk od kul było zajebiście :D

do zamknięcia

2lp4zo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...