Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z kompem ( najprawdopodobniej karta graficzna)

Valker07

Pytanie

Opublikowano

Witam. Ostatnio grałem dużo w fife oraz w lola lecz nie po to tutaj jesteśmy. Pewnego dnia po godzinie grania w fife 14 (to było nie dawno) w słuchawkach słyszałem taki zacięty dzwięk że tak powiem i komputer zacioł sie (nic nie dało sie zrobić). Wcześniej mi sie to zdarzało ale myslałem że mi sie karta przegrzewa i dokupiłem wiatraczek i przez pare tygodni było o. No ale właśnie ostatnio bodajże w pon znowu to samo taki w słuchawkach dźwięk komputer sie zacioł no to sobie myśle że karta graficzna sie przegrała. Włączyłem komputer lecz przy odpalaniu go tam na początku jak sie włącza BIOS wyskoczyły takie białe kreski na całym ekranie no nie przejołem sie tym i odpaliłem kompa. Po odpaleniu chciałem dalej grać w fife no to odpaliłem ja no i wyskoczył mi błąd e0001. Dobra poczytałem na internecie o tym błędzie ludzie mówili że to od karty graficznej no ale też żeby zmienić ustawienia okej zrobiłem to ale nadal to samo, ten sam błąd. League of Legends też nie działa wyskakuje błąd że coś z lancherem. Minecraft (w którego juz od dawna nie gram, tylko chciałem sprawdzić czy on mi przynajmniej działa) też nie działa wyskuje informacja że nowe sterowniki. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej. Dalej nic nie wiem co zrobić. Prosze o szybką pomoc :)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...