Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry składzik BBVA

.FeNix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w fifę od początku premiery i 1 składem, który zrobiłem był skład hiszpański, potem zrobiłem niemiecki, lecz wszystkich sprzedałem i znowu kupiłem sobie hiszpański.

Takim składem, przy takiej formacji ładnie jest grać górą z prawego skrzydła na lewe, ponieważ przez wszystkich niedoceniany Tello jest prze chujem i wali piękne petardy jak Ronaldo, tylko że wszyscy go popychają :D.

Składzik nie jest dość tani, ani zbyt drogi. Starałem zrobić sobie Realo-barcelonę, bo mają jednych z najlepszych zawodników.

http://www.futhead.com/14/squads/3050430/

Jak by ktoś chciał trochę skład udoskonalić polecam za "Pepe" kupić Sergio Ramosa, a za Courtouisa- Casillasa wtedy będzie prawie full zielone zgranie ^^

ps. Takim składzikiem doszedłem do 2 ligii i wszystkim którzy ogarniają gierkę kupić ten Dream Team. ;)

dowód ;D

23127815944091757677.jpg

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...