Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OFERUJE] RÓŻNE PLIKI SERWEROWE/GOTOWE STRONY WWW

Luuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Krótko i na temat. Mam do zaoferowania pełne pliki dwóch priv serwerów :

- Cavis [easy/medium] Prezka : http://www.mpcforum.pl/topic/1026007-cavis-dedyk-easy/

oraz

- Waternox [medium] Prezka : http://www.mpcforum.pl/topic/1084475-waternoxpl-dedyk-medium/

Posiadam również prawa do wszelakich grafik do prezentacji (psd).

Do plików daje clienty oraz rzeczy do rozpakowania clienta :)

Również posiadam strony www w pełni oskryptowane :

SS #1 :

1619431.jpeg

SS #2 :

1619430.jpeg

Kontakt GG : 49216171

Opublikowano

Stronę pierwszą dam za darmo wystarczy pw.

z tym sheelem w środku ? ;D a daj :) dziurawa - pewnie z pierwszego wydania wiec powodzenia a btw nie masz praw jej udostępniać i przekaże to Przemkowi :)

Obydwie strony sa w googlach ;x

gdzie ? link.

ale mnie korci by teraz udostepnić te wszystkie strony i pliki podane w temacie :D

wszystkie ? widać że nie masz pojęcia o czym piszesz . pliki cavisa mam tylko JA :) więc już nie wszystkie :) a rozdawaj strony z dziurami

Opublikowano

Strona pierwsza jest autorstwa Zielska, ale została wykonana dla Shain, sam masz dziurawa strone, albo w chuja Pan zielsko Cie zrobil sprzedajac ta sama strone co shainowi.

serio to strona shain.pl ? nie widziałem serio... Shain był proboszcza ;) i ja i on mamy prawa do używania tej strony.

a jak wszystko co dałem tutaj jest na mpc albo internecie to kurwa dajcie linki do tego a nie macie kurewski ból dupska i spinacie mordy. pozdrawiam.

Jaa serio to sprzedajesz? Wszystko było na mpc do pobrania.

Wszystko ? Chyba Twoja st4ra daje takie rzeczy mpc. jestem autorem plików cavisa ale gdzie kurw4 jestes tłustym gimbem i napiszsz mi ze pliki były na mpc.. ogarnij się bo wyprowadasz mnie z równowagi.

Opublikowano

Gdybym miał hajsy to kupiłbym pliki cavisa ponieważ serwer mi się bardzo podobał :P powodzenia i polecam może ktoś zrobi takiego fajnego priva jakim był cavis hehe

Opublikowano

Pliki fallence/waternox są do kupienia u TEJLI (xxx), te pliki są sprzedawane nielegalnie :)

tejli ma pliki pobugowane ;) kto był na początku waternoxa to wie że nawet sklepu u handlarki dodatkowego nie można było otworzyć. a Waternox ma już pliki odbugowane ;) / przepłacajcie u tego paj4c4 i kupcie pobugowane pliki bez libów ;)

Opublikowano

Dajcie link do tej 1 stronki na PW :)

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

z tym sheelem w środku ? ;D a daj :) dziurawa - pewnie z pierwszego wydania wiec powodzenia a btw nie masz praw jej udostępniać i przekaże to Przemkowi :)

gdzie ? link.

wszystkie ? widać że nie masz pojęcia o czym piszesz . pliki cavisa mam tylko JA :) więc już nie wszystkie :) a rozdawaj strony z dziurami

pliki cavisa ma z 20 osob ziomek i nawet lataja po necie gdzies

Opublikowano

Pliki "waternox" a raczej Fallence mam na kompie w 100% odbugowane a Ty sprzedajesz wersje, którą sprzedawał TEJLI z bugami i dziurawą stroną (sito).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...