Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] nx - co kupić

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, sprawa wygląda tak. posiadam range 2lt1. Kupiłem już psy m416 cqb na perma ,z eventu mam : L96A1 arctic wolf na 90 dni + skorpion mark II na 90 dni. Po zakupie m416 cqb psy zostało mi 7,8k nx + mogę dokupić jakieś 4k nx lecz na co polecacie mi je wydać. ? Codziennie zagram pare rundek + zrobie misje na kluczyk ( sam szajs leci)(mam 130k gp). Ew mógłbym kupić jakieś zabawki na qr za nx ale to (według mnie) alternatywa dla większych lvli za gp bo tak to szkoda nx ;p A tak to co polecacie kupić ciekawego , czy czekać do świąt ? ?

dodam że mam cyclops bandamke na pare dni.

Opublikowano

Ja za 10k nic ciekawego nie kupisz. Albo trzymaj do świąt bo może znowu coś ze speeda dadzą lub pistolet na perma sobie kup.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja za 10k nic ciekawego nie kupisz. Albo trzymaj do świąt bo może znowu coś ze speeda dadzą lub pistolet na perma

gdyby dali coś ciekawego dokupiłbym więc pytam ;p

Opublikowano

gdyby dali coś ciekawego dokupiłbym więc pytam ;p

Tego Ci nie przewidzę co będzie. Równie dobrze może Ci się uda uzbierać większą kwotę nx, więc lepiej wtedy szukać czegoś dla Ciebie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Takze radze zostawic nx do swiat. Prawdopodobnie beda przeceny broni np P90TR, bedziesz juz mial nx na to ;)

A teraz to nic za to nie kupisz ew super reneval kity z 3.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...