Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MP4 warto ?

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć:P, planuję sobie kupic MP4 i znalazlem ciekawa oferte w media markcie za 190zł.Zdjęcie macie w spoilerze :), mp4 posiada jak widać odtwarzacz mp3,odtwarzacz video,8GB wbudowanej pamięci,radio,czytnik kard micro sd,ekran 2.8 cala,ekran dodykowy itp zreszta macie fotke.I takie pytanko do was oplaca sie kupic? chce mp4 posluchac muzy np na przerwach w gimbazie itp ;P do zestawu jest dołączone sluchawki,kabel usb itp i tak jak pisalem kosztuje 190zl , wypowiadajcie sie.

Odtwarzacz-BLOW-X15-698807-500x500.jpg

Opublikowano

Skoro chcesz posłuchać tylko muzy to może kup coś tańszego? Po co wydawać od razu 190 zł?

http://allegro.pl/sigo-mp4-player-16gb-radio-fm-mp3-gry-sd-gw12-i3706617349.html 

Chińskiego wole nie kupować ;P

To co Ci podałem jest bodajże chińskie, ale tak jak mówiłem, po co wydawać 190 zl? :P

Lub to :

http://allegro.pl/show_item.php?item=3706565704

Co do tego to niby all ok ale jest jedna wada i to duża ma 16gb pamieci wbudowanej ale nie obsługuje kart pamięci wiec lipa ;< i wolalbym z ekranem.

Ja tam bym kupił jakiś fon z wejściem na karte pamięci i na tym słuchał muzyki ;) Jeśli tylko do muzyki to kup sobie jakieś mp3 na allegro .

Co do fona to mam :P ale do szkoly wole go nie brac za drogi ;p, ziomkowi tydzien temu zniknal fon w szkole i nadal nie wyjasnilo sie to wiec wole nie ryzykowac.

Opublikowano

Nie lepiej poszukać ofert starych ipodów? Do 200zł jak się dobrze poszuka można znaleźć. Szkoda pieniędzy na taką mp4, już lepiej dołożyć i mieć telefon + kartę pamięci, więcej opcji będzie miał chociażby.

Jak komuś zginął telefon to logiczne, że go nie pilnował. Najlepiej nosić głęboko w kieszeni od spodni. Jakoś ja też mam nie najtańszy telefon i nigdy nie przydarzyło mi się go zgubić, a noszę go codziennie przy sobie.

Jeśli chcesz to kupuj, nikt cię nie powstrzyma, ale jak dla mnie to po prostu strata pieniędzy. Posiadam tzw. chińską mp4 od kilku dobrych lat i działa ciągle tak samo, a nawet nie zamierza się zepsuć.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Ja bym wziął to a potem dozbierał i kupił sobie coś lepszego, np iPoda

http://allegro.pl/odtwarzacz-mp3-czytnik-kart-sd-32gb-klips-kolorowy-i3706771134.html

Nie potrzebuje Ip'oda :) ale dzieki za linka, poza tym zauważ kosztuje tylko 8zł ale nie ma wbudowanej karty pamieci wiec juz trzeba sobie dokupic licze gdzies 20zl+ wiec wychodze tak naprawde na -, bo tam jest tylko odtwarzacz mp3 bez radia itp wiec wole kupic "pożądniejsze" :D chcialem poznac wasze opinie na temat "Sprzętu" który przedstawilem.

@Ipodów do 200zl nie ma przynajmniej w media markcie :D

Opublikowano

Nie potrzebuje Ip'oda :) ale dzieki za linka, poza tym zauważ kosztuje tylko 8zł ale nie ma wbudowanej karty pamieci wiec juz trzeba sobie dokupic licze gdzies 20zl+ wiec wychodze tak naprawde na -, bo tam jest tylko odtwarzacz mp3 bez radia itp wiec wole kupic "pożądniejsze" :D chcialem poznac wasze opinie na temat "Sprzętu" który przedstawilem.

@Ipodów do 200zl nie ma przynajmniej w media markcie :D

Kolega mówił o starszych ipodach i używanych

zaletą ipoda jest super jakość dźwięku ale jeżeli tobie na tym nie zależy to możesz brać jakieś chinolstwo za 50 zł

Opublikowano

Kolega mówił o starszych ipodach i używanych

zaletą ipoda jest super jakość dźwięku ale jeżeli tobie na tym nie zależy to możesz brać jakieś chinolstwo za 50 zł

Bez przesady w saturnie widzialem mp4 za 60 dychy z radiem itp wiec to chyba sobie kupie.;D

@Przemyslalem nie bede kupowal tej MP4 za 200zl, temat close.

Opublikowano

zacznijmy od tego że ten który zaprezentowałeś wygląda mi na totalną chińszczyznę, kup sobie taniej,ale mp3, i tak najpewniej filmów nie będziesz na tym mp4 oglądał,a tylko przepłacisz

Opublikowano

A nie lepiej używać po prostu telefonu? Jeśli nie chcesz. To się opłaca kupić tą Mp4, bo widać tanio, a ciekawa.

fazb.jpg

Opublikowano

Dzieki juz za odpowiezi ;P nie pomyslalem przeciez filmow w szkole nie bede ogladal ^.^ wystarczy mi zwykla mp3 z muzyka i radiem ;P a filmy to moge sobie przenosnie ogladac na fonie,bo ma wiekszy ekran niz ta MP4.

~~~Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...