Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] KOGOS DO ZROBIENIA PRYWATNEGO SERWA ( MAM DOSWIADCZENIE) LUB MOGĘ ZOSTAĆ GM NA STWORZONYM SERWERZE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam już spore doświadczenie po stworzeniu prywatnego serwera hamachi. Niestety miałam słabe parametry i musiałam go zamknąć bo nie działał prawidłowo. Teraz mam nowy komputer idealne parametry przekraczające minimalne porzebne do stworzenia serwera. Mogę stworzyć z kimś prywatny serwer hamachi, na początek później pokombinujemy na stały serwer. Mogę także pomóc komuś jak ktoś juz zalozyl serwer, lecz go nie dokończył i nie wie jak to zrobić, lub ogó.lnie zostać GM na jakimś serwerze. Mam 16 lat, jestem dziewczyną Nazywam się Ania. Więcej na ten temat proszę pisać pod tematem. Myślę że się nadam ;)

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Bitwa na paczenie ? Ania :)

Opublikowano

Witam, mam już spore doświadczenie po stworzeniu prywatnego serwera hamachi. Niestety miałem słabe parametry i musiałem go zamknąć bo nie działał prawidłowo. Teraz mam nowy komputer idealne parametry przekraczające minimalne porzebne do stworzenia serwera. Mogę stworzyć z kimś prywatny serwer hamachi, na początek później pokombinujemy na stały serwer. Mogę także pomóc komuś jak ktoś juz zalozyl serwer, lecz go nie dokończył i nie wie jak to zrobić, lub ogó.lnie zostać GM na jakimś serwerze. Mam 16 lat, jestem dziewczyną Nazywam się Ania. Więcej na ten temat proszę pisać pod tematem. Myślę że się nadam ;)

Słaby troll.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

pff. ^^ Mój brat mi to pisał on ma 19 lat i umiał to inaczej, lepiej zinterpretować . :)

A konto jest kolegi :) Tylko przekształciłam na moje :D Więc idź spać neosie ^^

Opublikowano

Nie jestem kłamliwa, mogę wejść na skype/ts i z wami porozmawiać ^^

Pomylić się nie da bo już neosy się patrzą i błędów wyszukują. Nawet gdyby to co to was kurwa ^^

hamachi glównie długo nie stoją, ale spoko : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...