Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś wie jak TANIO rozmawiać ze znajomymi w USA?

Sylvii87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam wszędzie - poszukam i tu. Czy znacie jakieś sposoby na tanie połączenie telefoniczne ze Stanami? Pomijam internet, bo nie zawsze mam do niego dostęp. Jak ktoś coś wie, to niech wali śmiało:)

Opublikowano

Jak masz dostęp do neta, to skype. W innym przypadku nie pozostaje nic innego jak wykupić pakiet zagraniczny, albo przenieść numer do Różowych (t-mobile).

Opublikowano

Słuchajcie - a czy ktoś z Was słyszał o opcji alenumer? Ponoć się dzwoni za darmo z Polski do Stanów i nie trzeba kupować dodatkowego startera, karty czy przenosić numeru do innej sieci. Warunek - trzeba mieć aktywne darmowe minuty na stacjonarne i zrywa połączenie po 10 minutach, ale jest totalnie darmowe. Korzysta ktoś z Was?

Słyszę raczej pozytywne opinie o tym czymś, ale wolę zebrać ich więcej z różnych źródeł:)

Opublikowano

No to zainteresowanym potwierdzam - przez weekend przetestowałam alenumer i rzeczywiście działa, więc jak ktoś kiedyś będzie miał podobny problem jak ja, to pamiętajcie o tej opcji, bo tańszej naprawdę nie ma;p więcej możecie poczytać na www.alenumer.pl pozdrawiam! :)

Opublikowano

Zostaje jeszcze taka tajemna technika, używana przez naszych dziadków... teraz jest ona nie do pomyślenia bo jest to ''wiesniackie'' i nie gimbusiarskie... inaczej - Pisanie listów.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...