Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wykrywalność na PL

cerber08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu jade sobie na kamermodzie na PL oczywiście, sprawdza się bardzo dobrze. Ostatnio natomiast zdarzają mi się bany, bardzo dziwne, na 2 postaciach dostałem za fishbota podczas gdy moje postacie były wylogowane. Dziwne troche. Dzisiaj znowu dostałem bana na exp bocie gdy chodził zaledwie może z pół godziny ? Niekiedy poł dnia postacie biegaja po m1 z ranga rycerski i jest ok a tu takie dziwne rzeczy się dzieją. Moje pytanie brzmi, czy kamer jest tak samo wykrywalny jak metin2magic ? Ktoś ma jakieś informacje o hackshield jak t dziala, wiem ze po logach ale na jakiej zasadzie sprawdza postacie ?

Opublikowano

Co do expbota, istnieje szansa, że zostałeś zauważony przez gracza. Wysłał on dowód na support, po jakimś czasie otrzymałeś bana.

Opublikowano

mi wydaje się że magicMetin2 ma lepszego fish bota bo ja go włączysz to ludzie przechodzący obok ciebie widzą tylko to że stoisz z wędką ;) lecz widać jak zarzucasz wędkę i jak ją wyciągasz

Opublikowano

ja łowię na fb w kamerze,ale zawsze jestem przy kompie ,nieraz GM wejdzie sprawdzić i zawsze odpisuje,natomiast dzisiaj GM wszedł zapytał czy jestem itp i napisał ,że mam to wyłączyć(chodziło o fb) ja udawałem że nic nie rozumiem itp. ale bana nie dostałem jeszcze. Więc widocznie jakoś wykrywają

Opublikowano

Co do expbota, istnieje szansa, że zostałeś zauważony przez gracza. Wysłał on dowód na support, po jakimś czasie otrzymałeś bana.

No właśnie, ja miałem taki przypadek, że włączyłem 3 boty i poszedłem do WC. Wracam a tu jedna postac zbanowana a reszte biega sobie dalej. Nie było mnie max 20 min i nie wiem jak to interpretowac bo wykrywacz GM mialem wlaczony, poza tym jakby to byl GM to zbanowal by mi wszystkie wlaczone postacie bo chyba po IP moze to wykryc, a hackshield zeby mnie wylapal po tak krotkim czasie podczas gdy widuje w m1 boty na metki z ranga rycerski co biegaja pewnie kilka dni .... No nie wiem nurtuje mnie to, jak ktoś mial jakies przygody z banami to zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Ktoś musiał Cię zauważyć. Pozdrawiam :)

85577738178893161752.jpg

"Kocham swe życie, dziękując za swe pasje
Ja kocham to co robię, będę robił to zawsze"

Opublikowano

Nie wiesz to nie pisz, na pl nie można łowić nie więcej jak 6 godzin

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

ma ktos link do fb przy którym inni widzą ze stoisz z wędką a nie łowisz przez co są mniejsze szanse na blokade ;d ??

P.S a jak expie na kamerze to po logach tez idzie czy jak ktos cie zagoni ?

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

ma ktos link do fb przy którym inni widzą ze stoisz z wędką a nie łowisz przez co są mniejsze szanse na blokade ;d ??

P.S a jak expie na kamerze to po logach tez idzie czy jak ktos cie zagoni ?

Wg mnie to bez znaczenia, jak ktoś Cie podpier... to GM sprawdzi Ci logi wiec i tak wyjdzie ze jechales na FB, a to jak ktos widzi ze stoisz juz dluzszy czas przy bajorze z wedka to bez roznicy czy zarzucasz wedke czy tylko ją trzymasz. To tak na moje oko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...