Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPS'y przy skillach.

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytać uważnie to co pisze na czerwono bo dość mam plebsów którzy napiszą "PODAJ PARAMETRY KOMPÓTERA ALBO MASZ SÓABY KOMPÓTER".

Dawniej, około miesiąca temu wszystko było w porządku, nic się nie działo więc to nie wina komputera

Mam problem przy postaci typu LeBlanc. Gdy używa ona swojego W fpsy drastycznie spadają mi do 10-20. W miejscu którym skoczyła pojawia się taki znak i to on sprawia że te fpsy spadają, bo po zniknięciu wszystko się stabilizuje. Problem w tym że kiedyś chulało teraz nie działa. To samo tyczy się różnych innych postaci. Od czego to jest? Patch nic w wyglądzie skilli nie zmieniał więc nie mam pojęcia jak to gunwo naprawić.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki karty graficznej i oczyść wentylatory w komputerze (od zasilacza nie trzeba). Powinno pomóc, a przy okazji stałe FPS zwiększą się.

Opublikowano
Dawniej, około miesiąca temu wszystko było w porządku, nic się nie działo więc to nie wina komputera

Z patcha na patcha na patch LoL wymaga lepszego sprzetu

PODAJ PARAMETRY KOMPÓTERA

Opublikowano

Skoro gra mi chodzi na 60 fps, tylko przy 3 postaciach przycina to po chuj to? Kartę mam jakąś chujową z intela do niej nie ma raczej nowszych sterów. Chyba że ktoś ogarnie ustawienia tej karty graficznej, może tu coś pasowało by zmienić.

Intel Q33 Express Chipset

csyt2-signa.png

Opublikowano

Spróbuj zmniejszyć ustawienia wideo,ustaw na klatki ilość ograniczona,wyłącz dźwięki,przed tym wszystkim napraw pliki instalacyjne w launcherze,przypadkiem nie skacze Ci ping ?Sprawdź temperatury karty graf.,procka oraz dysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...