Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Nowy Launcher 1.6.4 TYLKO TERAZ

pycio555

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si? Launcher?

• TAK
      3
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bottom-separator.png

sa_wide_separator.png
Launcher 1.6.4 Kilka SS :)
sa_wide_separator.png

75470835405031782644.png
sa_wide_separator.png

JUh0GEa.png
sa_wide_separator.png
kropka.pngPosiada Optifine
kropka.pngPosiada MiniMapkę
kropka.pngPosiada Opcje Grania na różnych serwerach
kropka.pngMożliwość Kupna RELMAY Oraz W menu rozwijanym Join na swój serwer
kropka.pngLauncher (NO-PREMIUM)
kropka.png Jeśli wybierzemy Minecraft 1.6 To wyskoczy nam
Menu będziecie mogli dodać inne Serwery
sa_wide_separator.png

kropka.pngSKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/a5fad7c3454eca88f31a8d998159e08e3b974e01c4fb7f4574d4549fb10d86e5/analysis/

kropka.png Dowload :

http://www.speedyshare.com/8wwYJ/download/MelinaGier.exe

Licze na + Poszukuje Grafika na tło :)
bottom-separator.png

Opublikowano

Nastepny launcher na kase to samo jak zyczu ^^

Nie chcę zarobić na tym po prostu chcę że by gracze mieli na czym grać :) Oraz Poszukuje Grafika na tło Launcher'a

:)

Również Możliwe Partnerstwo z innymi serwerami :)

Opublikowano

Bardzo ciekawy Launcher Naprawdę polecam

Daje +

Dzięki

Ten launcher to uproszczona wersja zyczu,widać po screenshotach

I co to ma do rzeczy :) ? Po to to jest że by ułatwić sb gre :)

Opublikowano

Nastepny launcher na kase to samo jak zyczu ^^

Autor robiacy ten Launcher narobil sie nad nim aby osoby nie posiadajace konta premium w Minecraft mogly cieszyc sie gra nie korzystajac z konta Premium, Nie widze nic zlego w tym aby mogl sobie troszke tych pieniazkow zarobic.

Mi sie bardzo podoba owy Launcher i leci Like dla Autora.

Bardzo dobra Robota.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

:D

Autor robiacy ten Launcher narobil sie nad nim aby osoby nie posiadajace konta premium w Minecraft mogly cieszyc sie gra nie korzystajac z konta Premium, Nie widze nic zlego w tym aby mogl sobie troszke tych pieniazkow zarobic.

Bardzo dobra Robota.

Dziękuje

Opublikowano

Chciał bym Wiedzieć Ile by kosztowała reklama i jak by to wyglądało :) Napisałem na PW:)

I Dodam coś że Fajny Serwer Minecraft na tym Launcherze

Opublikowano

Chciał bym Wiedzieć Ile by kosztowała reklama i jak by to wyglądało :) Napisałem na PW:)

I Dodam coś że Fajny Serwer Minecraft na tym Launcherze

Napisane :) i Też Polecam Serwer :)

Opublikowano

@up

To jak wytlumaczysz, ze caly kod jest w folerze zyczu?:P

Postaraj sie troche.

Jakbys sam go robil to bys tak nie nazywal tego folderu:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kod launchera, kod na gui i kod na uruchomienie minecrafta został chamsko zajebany od zycza. Takich ludzi jak autor tego tematu tylko tępić!

Szczerze jak bym cię teraz spotkał to byś dostał w ryj, za takie gówno, zmieniasz kilka linijek i podpisujesz się pod tym jakby to było twoje.

I jeszcze chuj pisze że podobne kodowanie, no to kurwa bardzo fajnie ale to nie jest podobne tylko jest żywcem zajebane.

Wiem ile pracy kosztuje stworzenie launchera by wszystko działało, więc jestem zajebiście wkurwiony.

Opublikowano

Kod launchera, kod na gui i kod na uruchomienie minecrafta został chamsko zajebany od zycza. Takich ludzi jak autor tego tematu tylko tępić!

Szczerze jak bym cię teraz spotkał to byś dostał w ryj, za takie gówno, zmieniasz kilka linijek i podpisujesz się pod tym jakby to było twoje.

I jeszcze chuj pisze że podobne kodowanie, no to kurwa bardzo fajnie ale to nie jest podobne tylko jest żywcem zajebane.

Wiem ile pracy kosztuje stworzenie launchera by wszystko działało, więc jestem zajebiście wkurwiony.

hahahha naprawdę jesteś bardzo bardzo nie ogarnięty To smiało napisz swój launcher a potem się udzielaj :)

@up

To jak wytlumaczysz, ze caly kod jest w folerze zyczu? :P

Postaraj sie troche.

Jakbys sam go robil to bys tak nie nazywal tego folderu:)

nazywa się folder melinagier

Opublikowano

Bardzo dobra Robota.

Minecraft by zyczu ma keylogera. Przekonałem się o tym jak mi pieniądze z banu zaczeły znikać ;/

Więc nie polecam ogólnie pobierać minecaft by zyczu ;/

Ładnie zrobiony launcher ale co z tego jak był zrobiony na podstawie zyczu...

Opublikowano

Minecraft by zyczu ma keylogera. Przekonałem się o tym jak mi pieniądze z banu zaczeły znikać ;/

Więc nie polecam ogólnie pobierać minecaft by zyczu ;/

Ładnie zrobiony launcher ale co z tego jak był zrobiony na podstawie zyczu...

tu akurat Brak "keylogerów"

Opublikowano

hahahha naprawdę jesteś bardzo bardzo nie ogarnięty To smiało napisz swój launcher a potem się udzielaj :)

nazywa się folder melinagier

Napisałem: http://www.mpcforum.pl/topic/1085979-dllauncherforge-mcnext-szybki-lekki-intuicyjny-launcher-nonpremium/ od zera, więc nie próbuj się wywyższać. I jeśli jedynym twoim argumentem że to "jest twój launcher" to nazwa folderu, to gratuluję bo zmienić nazwę można w kilka sekund, ale dłużej zajmuje zaprojektowanie gui, które ty ZAJEBAŁEŚ tak samo jak kod na uruchomienie minecrafta.

@edit

Nawet ci się nie chciało zmienić autora, jebany złodzieju! OTO DOWÓD: http://scr.hu/133k/i1vyv

@edit2

Dla niedowiarków, DIY:

1.Zmieniamy rozszerzenie launchera z .exe na.jar lub cokolwiek co pozwoli nam zrobić "otwórz jako -> nasz archiwizator plików"

2.Otwieramy launcher naszym archwizatorem plików.

3. Przechodzimy do /pl/zyczu/launcher

4.Widzimy wszystkie klasy z launchera zycza żywcem skopiowane z oryginalnego! (Możecie se md5 porównać)

@edit3

No, widać, profesjonalna robota. http://scr.hu/133k/j1v08

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...