Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić na święta?

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić coś na święta rodzicom i mojemu bff. Mam na wszystko +-130zł Tata jest fanem vw. Mama lubi seriale i filmy. A moj przyjaciel lubi zielony kolor i ciągle gra w lola odpadają dla niego sluchawki myszką pokładka klawiatura i psc. Więc co polecicie kupić? :)

Opublikowano

Chce kupić coś na święta rodzicom i mojemu bff. Mam na wszystko +-130zł Tata jest fanem vw. Mama lubi seriale i filmy. A moj przyjaciel lubi zielony kolor i ciągle gra w lola odpadają dla niego sluchawki myszką pokładka klawiatura i psc. Więc co polecicie kupić? :)

Zdjęcie w ramce z postacią z LoL'a, lol. xD

Opublikowano

Nie koniecznie musi być coś związanego z lolem... A dla rodziców coś podajcie. :P

Ja bym mamie kupiła właśnie jakąś ramkę ładną ze wspólnym, rodzinnym zdjęciem. ;-) Tacie jakąś fajną koszulkę ze śmiesznym napisem, a koledze... nie wiem. :v Może jakieś perfumy?

Opublikowano

Kup mu moze jakas gre na pc'a? :D albo na jakas konsole jezeli takową posiada.

Opublikowano

Tacie kup książkę o motoryzacji, mamie sezon ulubionego serialu albo dobry film na dvd a kumplowi jakąś gierę albo RP. Zmieścisz się w 130 na luzie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Na kolege nawet wydawac nie musisz ;> często są konursy na Polskim forum Playstation... często rozdają gadżety a takie coś potrafi ucieszyć ;> od torb po koszulki chyba ze koleg einteresuje tylko lol to koszulke nic innego nie widze lub kubek z imieniem.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...