Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić w młodym wieku ?

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem. Napaliłem się na nowy komputer (baaaaaaaaardzo) a problem jest zawsze z pieniędzmi :]

Kolejny problem jest taki że mam na niego 0zł a potrzebuje min.4000zł-5000zł tysięcy ...

Teraz jak osiągnąć taką sume ... wiek 16 lat.

Praca w ferie , wakacje , ale po szkole moze coś ... ?

sprzedać nie mam co ...

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Jest wiele sposobów, roznoszenie ulotek, co ogromnych zysków nie daje. Najlepszy pomysł to praca w ferie/wakacje gdzieś na budowie czy u znajomych, ja tam zarabiam sobie czasem w polu, tak na wsi, 10złotych na godzinę i ładnie się wychodzi. Poszukaj w gazetach pomocy w roli.

fazb.jpg

Opublikowano

Myślałem o tym żeby jechać do norwegii .. tylko nie umiem na perfekt angielskiego zapomniałem ..

Na polu , tylko teraz zima idzie a ja sie nie znam na tym to coś będzie do roboty ? ?

Ulotki gdzie się to załatwia :P ? tak mi zależy zeby uzbierać taką sume że nie wiem co ...

stanie pod latarnia?

Coś bardziej ambitnego ?

338fef45.png

Opublikowano

Jak masz dobre checi i potrafisz je konkretnie wykorzystac, tzn. nie myslec tylko ze chcesz a nie robisz nic, to przy konsekwentnym dzialaniu bedziesz w stanie osiagnac te 5k a nawet duzo wiecej, w zaleznosci od twojej wytrwalosci i dzialania nawet w ciagu roku. Po wiecej info zapraszam na PW.

Opublikowano

Możesz wejść na portale typu tablica i gumtree tam sa jakies "zlecenia" na roznoszenie ulotek itp.

No są , tylko nie moje miasta ...

338fef45.png

Opublikowano

W Mc'Donaldzie chyba od 16 przyjmują, tylko musisz mieć badania czy nie masz żadnych chorób i czy możesz pracować przy jedzeniu itd. Poszukaj w jakiś restauracjach czy coś takiego, na zmywak może cię przyjmą a nawet do nalewania piwa (mój kolega w wieku 15 sobie załatwił więc może będziesz miał szczęście)

Opublikowano

Występy na showupie jak będziesz ostry to po 10-15zł w ciągu 30min zarobisz .

Widzę że masz duże doświadczenie w tym, ale nie skorzystam. Nie będę zarabiał ciałem...

W Mc'Donaldzie chyba od 16 przyjmują, tylko musisz mieć badania czy nie masz żadnych chorób i czy możesz pracować przy jedzeniu itd. Poszukaj w jakiś restauracjach czy coś takiego, na zmywak może cię przyjmą a nawet do nalewania piwa (mój kolega w wieku 15 sobie załatwił więc może będziesz miał szczęście)

Mc'Donalda mam w mieście obok więc zobaczymy (szkoła do 15 więc prędzej w ferie tylko one trwają 2tyg ...), co do lania piwa to w moim mieście no za bardzo nie ma gdzie, wakacje letnie prędzej.

338fef45.png

Opublikowano

sprzedasz rzeczy w grach np. metin yangi albo ekwipunek i postacie

To jest nielegalne...

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

To jest nielegalne...

Dlaczego nie legalne ? Ja z kolegą tak robiliśmy + odprowadzaliśmy wszystkie podatki itp. żeby się nikt nie przyczepił.

W Ferie u mnie są ludzie od odśnieżania to lipa ...

338fef45.png

Opublikowano

Jeszcze jeden pomysł wpadł mi do głowy, masz napisane w hobby iż interesujesz się grafiką. Możesz realizować zlecenia na graficzne - tworzyć sygnaturki, avatary itd. Przy dużych zleceniach możesz zarobić nawet +100zł !

Tylko komu ? :DxD pozatym interesuję się czyli dopiero uczę :p

Ale dzięki za tyle pomysłów może ma ktoś jeszcze jakiś

338fef45.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...