Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić bf4 xbox 360 ?

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli planujesz w przyszłości kupić XBOXONE to Ci się opłaca, ponieważ kupując na XBOX360 będziesz potem mógł przenieść grę z x360 na xOne. A na Xone bankowo grafika będzie zajebista.

Chociaż możliwe że jeśli ustawisz na PC na Ultra to grafika i tak będzie lepsza.

Poza tym lepiej sterować myszką w takich grach niż padem :)

Osobiście odradzam :) i polecam zainwestować w mocny sprzęt PC a potem kupić BF4+Premium. Według mnie to najlepsze rozwiązanie. Ale i tak zrobisz co chcesz. Tutaj tylko napisałem moją opinię a zdecydujesz sam.

Pozdro!

Opublikowano

Zależy jak się czujesz grając w strzelanki na konsoli.

Ja osobiście nie czuje się strzelając padem, grafika na PC i tak będzie lepsza, to przecież wiadome.

Wybór należy tylko do Ciebie, zależy jeszcze jakie parametry masz w komputerze.

Opublikowano

Jeśli planujesz w przyszłości kupić XBOXONE to Ci się opłaca, ponieważ kupując na XBOX360 będziesz potem mógł przenieść grę z x360 na xOne. A na Xone bankowo grafika będzie zajebista.

Chociaż możliwe że jeśli ustawisz na PC na Ultra to grafika i tak będzie lepsza.

Poza tym lepiej sterować myszką w takich grach niż padem :)

Osobiście odradzam :) i polecam zainwestować w mocny sprzęt PC a potem kupić BF4+Premium. Według mnie to najlepsze rozwiązanie. Ale i tak zrobisz co chcesz. Tutaj tylko napisałem moją opinię a zdecydujesz sam.

Pozdro!

Co do sterowania na takich grach to wiadomo że lepiej myszką, ale jak i tak mam xbox360 to przecież użyć mocy mogę Yoda jak i za free mieć i drugie, i jedno :)

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...