Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]GM/TGM/SGM/GA (Warto zajrzeć.)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakaz kopiowania.
Podanie jest w 100% przezemnie wykonane.

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Łukasz i mam 17lat, chodzę do technikum informatycznego. Pochodzę z Lublina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2. Poświęcam około 5 h dziennie na rozwój serwera. Interesuje się sportem ,obecnie 3-letni staż w sztuce walki ,, Kick Boks,, .

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL jest: Wojownik 103lvl..Nick mojej postaci to Incaritate. ,serwer - 52 ,,Andros,,.

Byłem raz TGM na PL'u. I team był ze mnie zadowolony.

W metin2 gram około 6 lat.

I myślę że mam spore doświadczenie na temat Metin2.

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcia ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.Interesuje się robieniem stron internetowych. (Myślę że wystarczy)

Co bym robił jako GameMaster?

To co powinien robić każdy GM :

- pomagał innym,
- służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,
- pilnował porządku i estetyki na serwerze,
- potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,
- Karał CHEATERÓW!

- rozpatrywanie zgłoszeń łamania regulaminu

- wyłapywanie i weryfikowanie bugów i błędów gry bez dostępu do plików serwerowych
- utrzymywanie kontaktu z graczami
- zapewnianie pomocy technicznej graczom
- pośrednictwo między graczami a administracją serwera
- testowanie nowości serwera przed wprowadzeniem
- organizacja mniejszych konkursów za zgodą administracji

- I wiele wiele więcej.

Dane techniczne:

-Mikrofon + TS3? - Jest.
-Wolny czas 3-4h dziennie? - Jest.

Kontakt:

Forum.

GG - podam na PW :)

TS3 - Podasz ip to wejde :)

Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pisząc swoje podanie powinieneś być szczery. Mówisz że byłeś TGM na Metin2.pl ale to oszustwo, ponieważ gameforce przyjmuje pracowników od 18 roku życia, a ty masz 17. Popracuj nad sobą i bądź w porządku wobec innych.

Opublikowano

Czlowieku, kto ma kopiowac tak falszywe podanie ?...Po 1 nie ma takiej postaci na serwerze Andros tylko Negros "InCaritate" I tak samo jak kolega up, w podaniu na GM jest wymog 18 lat... Wiec czego klamiesz?>..

Opublikowano

Wiedzieli ze cos ogarniasz?...
Niby jak im to pokazales?

Rekrutacja do administracji Gameforge, jest od 18 lat... I nie liczy sie czy TGM czy GM, ale 18 lat musi byc spelnione... Nie wkrecaj tutaj ludziom kitow, bo na dobre nie wyjdziesz...

Opublikowano

Jak napisałem BYŁEM TGM !!!! Test Game Master

Czyli przyjeli mnie bo widzieli że coś ogarniam.

Omg

Nadal kłamiesz.

Napisałeś "Byłem raz TGM na PL'u. I team był ze mnie zadowolony."

No to w końcu kurwa jak?

Postać też pewnie wyjęty nick z dupy, a nawet 35 lv na PL'u nie wbiłeś ;)

Czego oczekujemy?
Jeśli spełniasz następujące warunki:
Jesteś pełnoletni.
Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu.
Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy.
Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie).
Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem.
Potrafisz współpracować z ludźmi.
Posiadasz postać na przynajmniej 50-tym poziomie.

to znaczy, że masz szansę zostać członkiem zespołu Metin2!

Także takie małe walenie w chuja.

Nikt takiej osoby nie przyjmie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...