Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 ravia.eu

SodowyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem graczem ravii. Okradli mnie poprzez sposob wystawilem 150 zmianek na forum na dziale "Sprzedaz" no i kurde typ mi pisze dam ci trute +9 32 sr a ja no ok no ob przeciez mi sie pylalo no nie? I on wtedy napsial ze nie ma ravii moze mi jedynie zdjecie wyslac bo ma a ja no ok no i cos tam przez gadu gadu wyslal mi jakies foto no i dobra pobieram otwieram i nic no i cos tam pisze pisze do niego on nie odpisuje no to nic. Wbijam na ravie a tam nieprawidlowe login lub haslo i takie wtf?!!! no i szybko robie przypomnienie hasla i nagle "podany email nie jest przpisany do zadnego konta" I mam do was uzytkownikow MPCForum na odegraniu sie na graczu chodzi mi o odzyskanie eq. Jesli by ktos mogl mi zrobic takiego gotowca i poweidzial gdzie sie go wkleja itp to dziekuje z gory. pozdrawiam (jesli nie do tego dzialu wkleilem prosze o przeniesiei )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...