Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwości Vipa - Cooldown Checker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że dla Vipów dostępne są lepsze skrypty typu i'm lee sin, lepsza cassio itd., ale mam pytanie. Na forum bot of legends zauważyłem na przykład temat "Cooldown Chacker" http://botoflegends.com/forum/topic/4040-script-cooldown-checker/ Myślałem że bol jedynie wyciska z lol-a więcej np wykonuje szybko combo, ale robi tylko to co może zrobić każdy pro gamer.. "pomaga". Co to jest ten Cooldown Chacker ? Czyżby był skrypt który ingeruje w gre i skraca cd? :D Ja nie mogę otworzyć tego tematu bo nie mam suba :( Aha i jeszcze takie pytanie

Czy wersja VIP zapewnia już dostęp do wszystkich możliwych opcji? Czy są również jakieś za które trzeba zapłacić dodatkowo ?

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

sprawdza po prostu cdki enemy itd .... gdybyś umiał choć odrobinke ang. to byś wiedział to.

Tak są skrypty który wymagają dodatkowej opłaty.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Po prostu wyświetla CD skilli wroga.

Czy wersja VIP zapewnia już dostęp do wszystkich możliwych opcji? Czy są również jakieś za które trzeba zapłacić dodatkowo ?

Zapewniać zapewnia, ale są skrypty, za które trzeba zapłacić, np.:

• Evadeee,
  • Good Evade Advanced,
  • Cass Whooping.

nie licząc private repo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...