Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

ProWojekBody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema mam nex pytanko :]] A mianowicie wizdiłem gdzies temat odnosnie rangi :] zostałem okradziony i mam range októtny :// Co można robić aby pozbyćsię tej rangi?? Wiem weim fasolka zen/expienie i jakaś rybe zjeśc i oto chodzi jak ta rybka się nazywa?????

Opublikowano

Rybka-Okon ale ona nic nie daje jest to ryba przydatna na pvp jak cie ktos otruje

Ja Na dropie zbilem range na metkach bardzo szybko

Mozna tez lowic ryby w jakims miejscu gdzie nie ma noobow 30lvl co lowic nie dadza ci

Stac w miejscu i sama ranga przychodzi:))

2149k6b.jpg
Opublikowano

Możesz kupywac fasolki zen chociarz troche kosztuja ;p

Ranga idzie też jak się wystawi sklepik na np. noc

Opublikowano

Kupujesz rękawice króla przepowiedni (czy jakoś tak) i symbol króla przepowiedni [dają zdobywaną range x2 czyli w sumie x4] i idziesz expić albo bić metiny gdzieś gdzie nie ma noobów.

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

Kup tobołek rękawice, i symbol króla, wystaw sklepik w piekle ponieważ tam nie ma płyty taka jak np rynek + mało ludzi.

Kolega tak robił jak czytał kamienie duchowe.

Na rynku nie masz co zostawiać ponieważ to jest płyta , a na płycie nie leci ranga.

Opublikowano

Symb. króla i rękawicę jeśli chcesz szybko, ustaw fishbota gdzieś, gdzie nikt nie chodzi i zostaw na noc <:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...