Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]To w ogóle możliwe?

Tomo100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć podzielę się z wami czymś.. Co mnie zdziwiło jak nie wiem co

Na początek skromny screen z gry ... Tyle Przegrać..

1385575208-U273245.jpg

Przegrałem dobra spoko kennen mnie zabijał cały czas.. Ale teraz zobaczcie ten screen..

1385575399-U273245.jpg

Bota wygrałem z łatwością pushując turreta w 10 minucie i w 15 minucie miałem już 9/0 potem.. To czysta poezja.. Tyle przegrać.. Kennen z Silvera wygrał z Xinem z Platyny pozdro

Mały bonus ode mnie (TO NIE JA)

1385575223-U273245.jpg

Teraz można się śmiać.

Opublikowano

W sumie to kennen niszczy xina,ale to jest w sumie różnicy dwóch dywizji,więc to dla Ciebie znak że masz potencjał.

Opublikowano

Jak można składać na adc huragan runnana ? ja składam go tylko i wyłącznie na twicha ale rzadko. Lepiej już kupić sobie phantom dancera, bo daje Ci 30 % na krytyka, lecz mniejszy attak speed o 20 %.

Oczywiście przegrałeś grę i musiałeś się tutaj wyżalić ?

leona ma na nick end1m1on ! przypadek nie sondze

Opublikowano

Albo może znak tego, że Xin jest boostowany?...

Też możliwe,w sumie troche w tym prawdy może być,ale już same dobieranie przeciwników świadczy o wysokim MMR .

Opublikowano

No witaj w silverze. Ja przegrywam Shyvaną mając 7:3 ze swojego lane.

"Report jungler" ~Caitlyn 2:14

Nie ma co, trzeba grać dalej. Jakie znaczenie będą miały te gry za 2-3 tygodnie?

Opublikowano

No witaj w silverze. Ja przegrywam Shyvaną mając 7:3 ze swojego lane.

"Report jungler" ~Caitlyn 2:14

Nie ma co, trzeba grać dalej. Jakie znaczenie będą miały te gry za 2-3 tygodnie?

jakoś na diamondzie nikt nie narzeka i nie piszę report him , jak ma 0/6 i przegrywają grę w 15 minucie :)

p.s

ja tą shyvaną czuję ze bym wykierował

Opublikowano

Jeżeli chodzi o to że platyna, to ja grałem z diamondem :p Premade z bronze 1 więc wiesz :p

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

jakoś na diamondzie nikt nie narzeka i nie piszę report him , jak ma 0/6 i przegrywają grę w 15 minucie :)

p.s

ty juz takie duze mmr masz ze w plat v 0 lp ci szuka diamentów ???????????????????????? duo pls

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Runaana na adc się nie opłaca, lol, a xin platyna 5 więc pewnie boostowany i nie może wyjść z tego miejsca.

p.s

Na diamencie jak ma się 0/6 to wyzywają się od zjebów, wiem, bo grałem tam premade z kolegą, same diamenty 3-4 oraz 1 platyna. Wyzywali się za to, że jeden przegrał linię. Jak oglądałeś znanych streamerów, to nie myśl że diament jest nieskazitelnie piękny, na streamach często się zachowują dobrze, ponieważ mają nadzieje dobrze wypaść, bo fejm będzie.

Opublikowano

Wy chyba nie wiecie jak ludzie w diamondzie flamuja :-D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...