Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy Lifesteal

3Kgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, składam runy na nowe konto i czy dalej opłaca się składać na lifesteal? jeżeli tak to powiedźcie ile tego kupić i jakieś masterki z lifestealem na riven np.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Adc z Lifesteal, gdy maja Dorana to mocne utrzymanie masz na Lini, ja osobiscie mam Esencje pod lifesteal. Polecam ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Riven się robi pod AD/ARMOR i armor pent.,pod life steala głównie ADC'erów i czasami junglerów,a jak life steal to chyba najlepsze na quintach.

Opublikowano

Ja widziałem ostatnio gościa i ogólnie co mainują riven co mają 6% lifesteal'a nie dość że na 2 strzały w early padają to się gigantycznie leczy

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Riven się robi pod AD/ARMOR i armor pent.,pod life steala głównie ADC'erów i czasami junglerów,a jak life steal to chyba najlepsze na quintach.

Najlepszy lifesteal na quintach? Fajnie że tylko quinty są na lifesteal

Opublikowano

Na aktualny (czwarty ^^) sezon mam runy od life steal i najlpszy start jest z long sword'em (doran dla range przywraca 3HP, więc useless, no chyba że dla 80HP), potem vampiric i masz sustain najlepszy pod early.

@Unhit3d: Mowa oczywiście o ADC. ;)

Opublikowano

jak nie mozesz przezyc na adc w early z doranem (co wedlug mnie jest bez sensem teraz tylko 3 hp hit) to bierz

plus ew. mozna masterki pod life steal i masz 9% w early (co oznacza dobre early i mid gorzej w late)

nie bierz life steala na riven bo sie nie oplaca (bez butow jak budujesz to zaraz masz hydre)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...