Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Event Zimowy

Legenda1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Event Zimowy prawdopodobnie zacznie się 1 grudnia

http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/asgasgcvydm1pgxu.png - jak ktos zna niemiecki to może powie cos więcej

SeafightSeafight zadba o to, żeby Tobie i Twojej bandzie rabusiów nie zrobiło się zimno, albo, nie daj boże, nudno: Za każdym zakrętem czekają skrzynie, kry lodowe lub żądni krwi wrogowie!

Od 1 do 24 grudnia na morzach Seafight odbędzie się zimowy event, a to oznacza 3 tygodnie dzikiej bijatyki i rozboju bez przerwy! Posyłaj hordy eventowych NPC na dno, nieustannie pracując nad zdobyciem nowego designu statku – a jednocześnie zbieraj codzienne nagrody z naszego wyjątkowego kalendarza adwentowego!

Opublikowano

SeafightSeafight zadba o to, żeby Tobie i Twojej bandzie rabusiów nie zrobiło się zimno, albo, nie daj boże, nudno: Za każdym zakrętem czekają skrzynie, kry lodowe lub żądni krwi wrogowie!

Od 1 do 24 grudnia na morzach Seafight odbędzie się zimowy event, a to oznacza 3 tygodnie dzikiej bijatyki i rozboju bez przerwy! Posyłaj hordy eventowych NPC na dno, nieustannie pracując nad zdobyciem nowego designu statku – a jednocześnie zbieraj codzienne nagrody z naszego wyjątkowego kalendarza adwentowego!

Dzięki:)

Opublikowano

dostałem to samo na maila ale po polsku i chciałem się zapytać czy ktoś coś więcej wie na temat eventu ??

334qlo8.jpg
Opublikowano

hah wątpliwe. ale to już za 3 dni więc spoko :D szkoda że dni kaszteli nie było ... ;/

może będą dziś od 12,do niedzieli do 12,bo wtedy zaczyna się event,a to akurat wypada 4dni,czyli tyle ile zwykle trwaja dni kaszteli :P w trakcie eventu raczej ich nie było,więc trzeba czekac do 12 i się dowiemy ;)

Opublikowano

z epvp :) a teraz ciag dalszy 1 grudnia zaczyna sie tylko kalendarz npc wypłyna 6 grudni i beda opłacalne z max znizka (premka rabat i wyspy) , potworek pedzie dawał 20k pv i -15%

Opublikowano

z epvp :) a teraz ciag dalszy 1 grudnia zaczyna sie tylko kalendarz npc wypłyna 6 grudni i beda opłacalne z max znizka (premka rabat i wyspy) , potworek pedzie dawał 20k pv i -15%

fajnie a wiesz o tym ze bedzie czarny rynek i znizki nie beda dzialaly na kulki? :) bedzie tak jak dyniowe czyli po 50 perel za 100kul:)(dla tych co beda sie klucic ze tak nie bylo: 500 perel za 1000sztuk:D) po drugie ilosci perel ktore sa podane na epvp sa nie prawdziwe nigdy sie nie sprawdzily raz bylo w faqu na angielskim bodajze ilosci perel z botow na halloween ale tez sie nie sprawdzily:) jak pewnie duza liczba osob zauwazyla to:) ale mysle ze iwent bedzie podobnie oplacalny do halloween ze wzgledu na czarny rynek na ktorym nie obowiazuja znizki

Opublikowano

ja nie mówie ,że na 100% jest prawda to co pisze bo ja tylko przekazuje co na epvp wyczytam badz ktos mi cos powie, mam nadzieje ,że bedzie opłcalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...