Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8 osob w PT

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to wykonac? :D Slyszalem od Wallandera i paru osob na metin2 PL forum ze da sie zdobyc+100% expa robiac 8 osob w pt i ze je sie gdzies zostawia a ty idziesz glowna expic

Jak ktos wie i to opisze nagrodze limitem lajkow :D

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale bonus pt działa tylko jak postacie są w pobliżu ( sprawdzane na kilku serwerach prywatnych. )

Ale na PL występuje bug związany z tą opcją.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czyli co ide np. expic na BO robie 7 kont w tym 1 postac moja to daje nam 8 postaci

Te 7 postaci zostawiam w party obok np. swiatyni a glowna expie na BO i mam 100% wiecej expa?

Opublikowano

I on polega na tym, że ten bonus nadal działa, gdy postacie są oddalone od głównej ?

Tak, na tym właśnie polega. :)

fazb.jpg

Opublikowano

Tak, w ten sposób cały exp leci do Ciebie.

Postacie nie mogą być Offline.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

To moge zostawic je gdzies w dolinie tak? bo ja w m1 to nie bedzie 100% +?

Opublikowano

To robie te 7 postaci zostawiam je na koncu doliny a sam ide expic i mam 100% wiecej exp tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...