Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG

muczek070

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam mmorpg na dłuższy czas. Najważniejsza rzecz jaką MUSI posiadać to zainteresowanie twórców gry i klimat. Po 1 jak mam zimę to pada śnieg są eventy jakieś z mikołajem jest klimat. A jak mam haloween to jest mrocznie są dynie i masa eventów wink.png O to właśnie chodzi .Po drugie praca w grupie. Najlepiej gra się z kolegami . Pvp które nie nudzi i np. daje nam jakieś punkty honoru czy coś takiego. Dodatkowo otwarty świat i ciekawe rozwiązania ( 2 osobowe mounty, rożnego rodzaju teleporty kosmosy rozumiecie xD ). I żeby dość dużo ludzi grało ^^.

Idealną dla mnie grą jest Guild Wars 2 jednak nie wiem czy pójdzie na moim pc. Jak sądzicie ?

Intel core 2 duo e8400 (2x 3.0Ghz)
Ram 3.40 GB
Karta Radeon 3600 Series HD
Jak myślicie ?

Proszę o podawanie przykładów i napisanie co jest w tej grze. Klimat ma byc przede wszystkim !!
Wow na prywatnych odpada !

Opublikowano

Dekaron prawdopodobnie spełniłby twoje oczekiwania, jednak mounty nie są dwuosobowe. Każda postać jest inna, ma swoją klasę, masę skilli, pvp kozackie, dużo dungeonów, codzienne deadfronty i inne. Expi się na początku samemu, ale potem party jest wskazane.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...