Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fkyt2 - Broń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram od jakiegoś czasu na tym servie i nie wiem do końca z czego otrzymuję się bronie na wyższe lvle . Pytając graczy nikt nie wie albo nie odpisują .

Może ktoś doświadczony z Fkyt2 może napisać co z czego się robi .U sury w mieście da się ulepszyć nimfe i magnetyczne.Czy można ulepszyć syriusza , brzegowe , szpona ,żądło itp , co z tego wyjdzie ...

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Da sie ulepszac te bronie z syriusza wychodzi smiercionosne ostrze, z brzegowego noze jakies tam (nie pamietam xD) ze szpona Baron , z zadla chyba nic , ale ze zlodzieja ostrze zoltego smoka czy cos takiego ;D

sygnaj.jpg
Opublikowano

Chciałbym się spytać czy grałeś wogóle na tym servie czy napisaleś tak o sobie ? Bo wiem że z magnetycznego robi się zabójce żółtego smoka a z nimfy niebiański i tyle a to co ty napisałeś to raczej nie prawda bo jak z brzegowego dla sury mogą wyjść noże dla ninja ??

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Ta Up^ nie gra na tym privie :D Z nimfy robi się niebiański miecz, z magneta Zabójce zółtego smoka z syrka nic sie nie robi {chyba} barona to mają tylko chinczycy czyli dostali od GM'a

Daj + lub 5 jak pomogłem :D

Jestem doświadczonym graczem na Privach :P Obecnie FKYT2 86 lvl Dagger.

KeNsChIn 69 lvl Onyks OFF