Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

win7 64 bit pirat

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego nie ma w piratach windowsa ? i czy jak zainstaluje 64 bity to bedzie normalnie czytać cały ram ? czy bedzie ograniczenie ?

Opublikowano

W piratach jest to :

-groźba więzienia oraz zarekwirowania sprzętu

W oryginałach :

- Wszystko !

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

W piratach jest to :

-groźba więzienia oraz zarekwirowania sprzętu

W oryginałach :

- Wszystko !

A pieski mogą wiedziec ze mam np pirata ? nie bedac u mnie w domu ?

Opublikowano

A pieski mogą wiedziec ze mam np pirata ? nie bedac u mnie w domu ?

Wystarczy, ze system sie polaczy z internetem. A Gdy microsoft to wykryje skieruje sprawe do sadu

Poczytaj sobie na innych forach jak zainstalowac pirata.

Na tym forum jest zakazane piractwo

1386175744-U112610.png
Opublikowano

W naszym kraju nie ma i nigdy nie było żadnej groźby czy zagrożenia z powodu posiadania nielegalnego systemu dla zwykłego użytkownika. To co piszą o forach to bzdury albo dotyczy tych co prowadzili działalność zarobkową

Policja nic nie ma do legalności systemu, to nie ich problem dopóki nie popełni się przestępstwa.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W naszym kraju nie ma i nigdy nie było żadnej groźby czy zagrożenia z powodu posiadania nielegalnego systemu dla zwykłego użytkownika. To co piszą o forach to bzdury albo dotyczy tych co prowadzili działalność zarobkową Policja nic nie ma do legalności systemu, to nie ich problem dopóki nie popełni się przestępstwa.

Czyli moge na luzie pobrać wypalić na płytce i wgrać ? bez żadnej kary ? i czy internet bedzie działał ? A jak z sterownikami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...