Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki AMD lub inny dobry z płytą główną

er0l94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciał bym się zapytać jaki polecacie procesor, Płytke gł. ,Zasilacz tak aby pasował pod rzesztę którą posiadam (ram ,grafikę, dysk)

Ram ddr3

Nvidia Geforce 240 gt

Dysk sata 300gb

do ok. 500-550 zl

graphic.png

Opublikowano

Za mały budżet. Proponuję zacząć od solidnej podstawy czyli zasilacza. Corsair Vs-450 w zupełności wystarczy na zestaw tej klasy.

Jak zaproponować resztę, to podaj aktualny model procesora i płyty głównej.

Opublikowano

Za mały budżet. Proponuję zacząć od solidnej podstawy czyli zasilacza. Corsair Vs-450 w zupełności wystarczy na zestaw tej klasy.

Jak zaproponować resztę, to podaj aktualny model procesora i płyty głównej.

Nie chce kupować całego kompa tylko procka

A jeśli chodzi o intelki to mnie na nie narazie nie stać

graphic.png

Opublikowano

Ale za ten budżet nie kupisz płyty i procka co najwyżej sam zasilacz

WTF Zasilacz za 500 zł ok. jak masz zamiar takie głupoty pier** to wgl się nie udzielaj

graphic.png

Opublikowano

Podasz model płyty i aktualnego procesora. Chyba, że źle zrozumiałem i w ogóle nie masz.

Aktualnie nie rozumiem po co ci to ?

AMD Athlon 250 2x 3GHz

GA-770T-D3L

Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post

graphic.png

Opublikowano

Nie kupisz procka,płyty i zasilacza za taki budżet chyba że naprawde zrypane, zobacze jeszcze raz fora i morele ale wątpie żeby to było w miare do grania.

Opublikowano

Nie kupisz procka,płyty i zasilacza za taki budżet chyba że naprawde zrypane, zobacze jeszcze raz fora i morele ale wątpie żeby to było w miare do grania.

Napisałem że nie chcę Inteli bo to drogi stuff i mnie na niego nie stać więc musi starczyć jakiś lepszy AMD od tego co obecnie mam

Najlepiej jak by się wypowiedziała osoba która naprawdę się zna a nie Amatorzy

graphic.png

Opublikowano

Corsair VS-450 + używany Athlon II x4 + używany Radeon 5830.

Więcej za 500zł nie wyciągniesz. Za jakiś czas kupujesz chłodzenie CPu Fera Pro i radiatorki na sekcję zasilania (bo tu słabiutka 4+1).

Opublikowano

Kupiłbym jakiegoś używanego VS450W, do tego używany zestaw Phenom 955 (lub inny) + cooler jakiś, powinieneś się do 450 zł wyrobić. Alternatywą jest zestaw na intelu, jakaś mobo H61/H81 + pentium, wyjdzie jakieś 350 zł i w przyszłości na i5 zmiana.

Oczywiście to licząc że jak najszybciej wymienisz grafikę, w innym wypadku opcja @UP będzie dobra

Opublikowano

Corsair VS-450 + używany Athlon II x4 + używany Radeon 5830.

Więcej za 500zł nie wyciągniesz. Za jakiś czas kupujesz chłodzenie CPu Fera Pro i radiatorki na sekcję zasilania (bo tu słabiutka 4+1).

Bf 4 na jakich detalach poleci ?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...