Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomocy proszę

e0n

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam.Powiedzcie mi o co chodzi z tą sprawnością bojową, chcę odblokować karabin snajperski MSR, jest napisane tam pod MSR "wymagany poziom IV" wszedłem w "Profil:informacje o postaci" przy karabinie snajperskim w sprawności bojowej cały pasek mam na żółto do końca i nie mam podanej liczby ile jeszcze zostało do zabicia żeby odblokować ten IV poziom jest napisane jedynie "Odblokuj nast.sprawność: Poziom IV - Karabin snajperski" Czyli co wychodzi na to że wymaganą liczbę już zabiłem ? i się coś zbugowało i nie chce się odblokować ? mam 29 poziom zabiłem snajperką już dużo osób bo tylko snajperem gram mam 39 godzin przegranych więc coś nie tak jest.Jeśli ktoś wie o co z tym chodzi to proszę o pomoc

Wieczna Susza  :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli miałeś konto wcześniej to jest możliwość ominięcia tego ;). Wcześniej dostawało się na 3 mecze bronie aby je wypróbować, jeżeli takową posiadasz to system zaliczy Ci dany poziom odblokowania broni i z automatu odblokuje następny ;)

Uczeń
Opublikowano

Żeby odblokowac IV poziom karabinu snajperskiego muszisz mieć kolejno kupiąną broń z III poziomu i następnie IV, V itd.

Każdy kolejny poziom broni czyt. nowa broń da odblokuje Ci możliwośc robienia sprawności ;)

Dzięki za pomoc, temat di zamknięcia.

Wieczna Susza  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...