Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]raki

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m4z0.png

idzcie w pizdu pana banowac riven pojebane gowno scierwo czemu ona nie dostala nerfa?

Opublikowano

ja mam nick iJura ty iCarry przypadeg nie sondze

@top ja mam tak samo riven op scierwo wczoraj mialem 0/3 zrobilem 200 cs 22 minuta i jechalem kazdego :D

Opublikowano

ja mam nick iJura ty iCarry przypadeg nie sondze

@top ja mam tak samo riven op scierwo wczoraj mialem 0/3 zrobilem 200 cs 22 minuta i jechalem kazdego :D

O, siemaneczko iJura <3.

@TOP

Riven nie jest taka OP, mieli po prostu lepszy team, dzięki czemu Riven miała większe pole do manewrów. :>

8372383248.png
Opublikowano

Riven jest w ujjjj OP,wg. mnie jeśli zbierze chociaż 2-3 fragi i nafarmi się to w late adc,midler,support i niektórzy papierzy leżą na 4 hity z ulta(jak nie mniej).

Opublikowano

Jebana Riven jeszcze się doczeka ninja nerfów, życze jej, by RIot sprowadził ją do poziomu niegrywalnego gówna. Riven = Instawin.
2x Up - Na pewno jest 3 razy lepsza od chujowego Lee Sina :*

1qQSmS3.png

Opublikowano

O, siemaneczko iJura <3.

@TOP

Riven nie jest taka OP, mieli po prostu lepszy team, dzięki czemu Riven miała większe pole do manewrów. :>

Ty <3 z iJura

nie wiedziałem...

@top

wyjdź marny trollu :D

Riven to nie jest żaden hiper carry.

Opublikowano

Ty <3 z iJura

nie wiedziałem...

@top

wyjdź marny trollu :D

Riven to nie jest żaden hiper carry.

A kto ja nazwal hyper carry? Jest zwyczajnie bardzo mocnym pickiem aktualnie.

Opublikowano

Jebana Riven jeszcze się doczeka ninja nerfów, życze jej, by RIot sprowadził ją do poziomu niegrywalnego gówna. Riven = Instawin.

2x Up - Na pewno jest 3 razy lepsza od chujowego Lee Sina :*

Riven = Instawin LOOOOL ale wiesz, że jak Riven jest słaba tzn. gracz, który ją gra to gówno zrobi. Albo jak się w miarę ogarnia i wie co picknąć to Riven dużo nie zrobi bo więc nie pisz głupot Riven = Insta win... Jest wnerwiającym championem i ogólnie ale nie insta win no i cc'ki niszczą riven, nie przesadzaj lol tyle w temacie.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Riven g^wno zrobisz jak nie umiesz grać i tyle ogarnięta rivenka first blood'a ma w early na 100% zbudować w runkach 6% lifesteal i koniec.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...