Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]WORY I SINCE POD OCZAMI PILNE

kakao009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem od ponad dwóch miesięcy mam straszne wory i sińce pod oczami, których nigdy nie miałem a jako iż jestem bardzo ładnym chłopcem nie mogę sobię na to pozwolić, kiedyś grałem po 10 h dziennie i nic takiego nie miałem, a teraz gram max pół godzinnki dziennie śpie po 10h, żeby tego gówna sie pozbyć kupiłem żel pod oczy i sińce FLOS LEK PHARMA z arniką ale niestety uzywam teog od półtora miesiąca i za przeproszeniem gówno dało, smaruje to róznymi kremami piję witamine C i żelazo i GOWNO TO DAJE, więc prosze o pomoc kazdy post wnoszacy coś do tematu NAGRODZE LIKE

Opublikowano

Marna prowokacja... idź do lekarza :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A jesteś zmęczony?

Może zamiast komputera wybrałeś książki/telewizję? Możesz zacząć uprawiać jakiś sport.

Zmęczony raczej nie tylko czasami wieczorem, telewizji właśnie troche więcej oglądam, na świeżym powietrzu jestem praktycznie co dzień, dzieiki za odp.

Opublikowano

Może to przez dojrzewanie? Jeśli tak to chyba nic na to nie poradzisz.

Pierwszy raz słyszę że to przez dojrzewanie no oby masz rację dzięki ;)

Opublikowano

To nie jest stanowczo przez dojrzewanie.

Też mam sińce pod oczami, czasami większe lub mniejsze. Jest to efekt zbyt długiego przesiadywania przed komputerem. Moja rada, to robić sobie w czasie dnia przerwy od kompa, choćby na drzemkę lub coś.

Opublikowano

Witam, mam pewien problem od ponad dwóch miesięcy mam straszne wory i sińce pod oczami, których nigdy nie miałem a jako iż jestem bardzo ładnym chłopcem nie mogę sobię na to pozwolić, kiedyś grałem po 10 h dziennie i nic takiego nie miałem, a teraz gram max pół godzinnki dziennie śpie po 10h, żeby tego gówna sie pozbyć kupiłem żel pod oczy i sińce FLOS LEK PHARMA z arniką ale niestety uzywam teog od półtora miesiąca i za przeproszeniem gówno dało, smaruje to róznymi kremami piję witamine C i żelazo i GOWNO TO DAJE, więc prosze o pomoc kazdy post wnoszacy coś do tematu NAGRODZE LIKE

czytacie ze zrozumieniem? :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

" Jestem bardzo ładnym chłopcem i nie mogę sobie na to pozwolić. " ... Ja pierdolę :huh:

Idź do tych od Łan Gejrekszyn, oni mają takich fluidów do ryja pełno. Żeby nie było, rób se maseczki na twarz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jako iż jestem bardzo ładnym chłopcem nie mogę sobię na to pozwolić

Padłem! xD

Marna prowokacja. Idź do lekarza.

1567846744.png
Opublikowano

kurwa zjeby wyzej, napisal raz typek idz do lekarza to chyba raz wystarczy nie musicie tak spamowac, narazie chc sie tu poradzic a jak nic to nieda to pojde do lekarza inna droga, to nie mona wina z jestem przystojny nie tak jak wy syfy na ryju okulary i garb, elo

Opublikowano

myslisz ze nie szukalem po google? Tam wszystko co pisze to gowno prawda a ja chce poznac jakies sprawdzone sposoby, bylem w aptece ale wit K jest na recepte no kurw@

Opublikowano

o kurfa to rak muzgu wymaga natychmiastowej operacji.

jakiej ty pomocy chcesz jak każdego tu od idiotów wyzywasz , a dziwi mnie że jeszcze banik nie poleciał.

nwm, lekarz, bo jakiej innej odpowiedzi ty się spodziewasz?

Poza tym jak jesteś ładnym chłopcem to sobie bądź, moim zdaniem lepiej być przystojnym mężczyzną no ale cóż...

shoob.png

Opublikowano

śpij wiecej
w ogóle na chuj się czepacie chłopaka pierdolone internetowane napinacze?, chce się doradzić a wy go tu jedziecie za to, że napisał ze jest przystojny? zazdroscicie ehh szkoda mi was, pierdolone gimbusy.
Tak jak wyżej spróboj iść do lekarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...