Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika do wykorzystania w prezentacji by Wredna

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładna. Mam pytanie, jak mam nadać napis ? Żeby był taki kolor jak na obrazku handlarze ?

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

Opublikowano

Bardzo ładna grafika :) szkoda że nigdzie nie ma jakiegoś fajnego tutka jak takie robić no ale jest psd także można się wzorować oczywiście plusik na zachętę! :)

Specjalista
Opublikowano

Ładne,Wredna zrób jeszcze jakąś ramkę pasującą do tego :P

Zostawiam lajka,niedługo to wykorzystam :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Świetna praca, u CIebie to norma. Jednak ja tutaj bym wpasował jedynie monokolorowy napis, wg mnie wyglądałoby lepiej niż tyle efektów. Tak czy owak dobra robota :-)

Opublikowano

Bardzo ładna. Mam pytanie, jak mam nadać napis ? Żeby był taki kolor jak na obrazku handlarze ?

Dlatego dałam plik psd. Jest to format photoshopa. Otwierasz to za pomocą któregoś z wersji PS i po prostu zmieniasz napis. Styl został już nałożony automatycznie.

Opublikowano

Dlatego dałam plik psd. Jest to format photoshopa. Otwierasz to za pomocą któregoś z wersji PS i po prostu zmieniasz napis. Styl został już nałożony automatycznie.

Bardzo ładne, wręcz pięknie.. Było by fajnie jak byś zrobiła ramkę do obrazków.

Opublikowano

A jak mam tą nazwę zmienić ? PS mam dopiero drugi dzień.

Dobra, już ogarnąłem.

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...