Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Poro i jego szkolne dylematy

Pan Poro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim przeczytacie dalej chcę was uświadomić, iż pół roku przebywałem w szpitalu (dostawałem nawet kartki i prezenciki ze szkoły w której byłem :) ). Przez to niestety ominął mnie rok szkoły... Ale to nie temat o tym.

Chcę pójść do technikum o kierunku weterynarii. Ale... podobno jest to nieopłacalne. Co o tym myślicie? Ile będę zarabiał? Gdzie znajdę pracę? Jak się następnie dokształcać? Mam spełnić swoje odwieczne marzenie i mieć pracę w której będę leczył zwierzęta czy poszukać innego kierunku? :)

0tp3.jpg

Opublikowano

Po technikum czekają Cię jeszcze studia. Weterynaria to dość ciężki kierunek, ale jeżeli wiesz, że to jest Twoja pasja i marzenie oraz, że dasz sobie radę to oczywiście idź na weterynarię! ;) Później praca to będzie dla Ciebie przyjemność.

Opublikowano

Bardziej mnie interesuje znalezienie pracy. Sporo słyszałem, że po tym kierunku nie będę miał gdzie pracować.

0tp3.jpg

Opublikowano

W Poslce tylko na budownie znajdziesz dobrze płatną pracę. Robisz weterynarza wyjeżdżasz do Irlandii i żyjesz godnie do końca życia.

Opublikowano

W Poslce tylko na budownie znajdziesz dobrze płatną pracę. Robisz weterynarza wyjeżdżasz do Irlandii i żyjesz godnie do końca życia.

Niestety to prawda. Bo politykom się wydaje, że nadal mamy PRL i by godnie żyć... Można być murarzem czy innym pracownikiem przy taśmie itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...