Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Hamachi.... Gracze Nie Moga Sie Zalogowac... Dlaczego?

Asfaltito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Postawilem wczoraj serwer pod hamachi , zrobilem dwie sieci , spolszczenie , pozmienialem bony zeby umilic innym gre i co sie okazalo.... nikt sie nie moze zalogowac ;//.

Ja wchodze normalnie inni nie moga ;/ dlaczego ?? Zapore mam odblokowana , PortMap z wszystkimi portami wlaczonymi , z hamachi jestem polaczony , konta wszystkie mi dzialaja.

Inni pisali mi ze to wina spolszczenia .... zrobilem ich kilka i mi dzialaly ;// innym nie. Wiec jesli to wina spolszczenia to prosze kogos z forumowiczow o zrobienie nowego ( ip hamachi to 5.11.178.80) ,

przeczytałem tez w jakims tutku ze to moze byc wina routera.... kozystam z routera bo mam dwa komputery - czy to moze byc przyczyna ?? Jak tak to czy da sie to jakos obejsc ? ;//

Jesli ktos mial podobny problem i ma checi zeby mi pomoc to prosze wbijac na siec asfaltmt2 lub asfaltmt2/2 - haslo; 12345 do obu albo kontaktowac sie na GG 4691900 , mile widziane

odpowiedzi w temacie. Z góry dzieki.

Opublikowano

Też mam ten problem dołączam się do prośby o odp. A także nie mogę uruchomić portów w port mapie wszystkie mam na czerwono ale dlaczego ? ( ip moje wpisane w każdy port z końcówką 100 )

ZBIERAM --- =)

Opublikowano

A mi wlasnie smiga wszystko bez problemow .... w PortMap w zasadzie wszystkie porty mam na zielono .... ip zmienilem jak nalezy czyli koncowka 100.... ( 5.11.178.100) a i tak nic nie pomoglo.

Opublikowano

Ja nie wiem jak byś wiedział coś na ten temat to byłbym wdzięczny za pomoc... Napisz mi na GG : 13175204

ZBIERAM --- =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...