Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam problem z odpaleniem cSro.Mam zainstalowanego silkroad-global.Pobrałem clienta cSro tutaj z forum.Zainstalowałem do tego folderu z Silkiem-globalem.Wgrałem media angielskie.Zainstalowałem 2patche:SroPatch 148-157 i SroPatch 157-159 w takiej kolejności jak napisałem.Uruchomiłem grę za pomocą launchera silka globala.Wybrałem Yahoo Division 02, kliknąłem START.Uruchomiło się Silkroad Guard, następnie włączyło się adowanie.png poczekałem chwilę i się wyłączyło.Niestety gdy się to zamkneło dalej nic się nie działo ;// gra się nie uruchomiła.Mam nadzieję że ktoś z was miał już taki problem i wie jak go rozwiązać.

Dodam że mam W7

Nie mam pojęcia co zrobić a więc proszę was o pomoc i zrozumienie.

Pozdrawiam Spaik

Opublikowano

zainstaluj samego silka update i grasz.

Tzn? Samego clienta cSro? bez globala??

Edit:Może ktos dokładniej wytłumaczyć??

Opublikowano

tez mialem ten sam problem rozwiazanie : gdy takie cos sie dzieje reset kompa lub reinstal i zawsze pomaga.. Albo masz cos wlaczone podczas uruchamiana;].

Opublikowano

tez mialem ten sam problem rozwiazanie : gdy takie cos sie dzieje reset kompa lub reinstal i zawsze pomaga.. Albo masz cos wlaczone podczas uruchamiana;].

Hmm..Reinstal robiłem już kilka razy.Chyba, że bym pobrał innego clienta cSro i może wtedy?.Próbowałem wyłączyć zaporę i wtedy lecz nie pomogło.Mam tylko uruchomione GG -,-.Skąd mogę pobrać innego clienta ??

Edit:Resetnełem komputer.Uruchomiłem grę i wyskoczyło cos takiego po zniknięciu ostatniego okienka:

bladi.png

Opublikowano

Zainstaluj na dwa różne dyski i nie powinno być problemu. ;)

Btw. spróbuj jeszcze urchomić ze zgodnością XP. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zainstaluj na dwa różne dyski i nie powinno być problemu. ;)

Btw. spróbuj jeszcze urchomić ze zgodnością XP. :D

Na 2 rożne ?? czyli na np.C: i D:?? czy jak ??

Edit:Uruchomiłem ze zgodnością windows XP i przy uruchomieniu launchera komp mi sie wyłączył ;//

Może być to spowodowane netem podzielonym na 2kompy??

POMÓŻCIE PROSZĘ WAS

Opublikowano

Ok, można zamknąć.Miałem zainstalowanego silka globala, na dysku C:.Zainstalowałem tego clienta cSRO na dysku C: i dlatego nie działało.Zainstalowałem clienta cSRO na dysku D: i wszystko śmiga ;).

Wielkie podziękowania dla ZiomQ, i ogólnie dla was że staraliście się pomóc.

Proszę o zamknięcie

Opublikowano

@up

a jak ja ci poswiecilem 2 dni na gg to ani podziekowania nie dostalem :]

trzeba bylo powiedziec ze masz dwa silki na jednym dysku isro i csro przeciez to normalne ze nie beda dzialac >.<

zamykam.

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...