Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL - Wyskakuje info o Updated...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , Bol'a nigdy nie używałem itd... Lecz wyskakuje mi informacja podczas odpalania o Aktualizacji a dokładniej taka:
"BoL updated, pleas relaunch."

I koniec ani nie odpalę a nic. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Witaj RoggerPL!

Przykro mi jest słyszeć, że masz problemy z BoL - postaram się pomóc jak najbardziej mogę. Zacznijmy od tego, że po pojawieniu się komunikatu "BoL updated, please relaunch" nic się nie uruchamia? Program powinien automatycznie się zamknąć, oraz ponownie uruchomić. Będziesz zmuszony ponownie zainstalować BoL na swój komputer, w celu zresetowania wszystkich konfiguracji. Przejdź do polecenia "Uruchom" oraz wpisz %appdata% zatwierdzając przyciskiem ENTER. Zapewne zauważysz folder BoL - będziesz musiał go usunąć całkowicie. Jeżeli już to zrobiłeś, pobierz BoL ponownie i zainstaluj go, bądź wrzuć do osobnego katalogu stworzonego na pulpicie. W zainstalowanym katalogu będziesz miał plik "BoL Studio.exe", który uruchamia program - proszę Cię, abyś uruchomił go jako administrator. Jeżeli problem nie ustępuje i po wykonanej aktualizacji problem nie znika, uruchom program w innym trybie zgodności, odpowiadający tobie (może to być Windows XP Service Pack 3/Windows Vista).

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

Witaj RoggerPL!

Przykro mi jest słyszeć, że masz problemy z BoL - postaram się pomóc jak najbardziej mogę. Zacznijmy od tego, że po pojawieniu się komunikatu "BoL updated, please relaunch" nic się nie uruchamia? Program powinien automatycznie się zamknąć, oraz ponownie uruchomić. Będziesz zmuszony ponownie zainstalować BoL na swój komputer, w celu zresetowania wszystkich konfiguracji. Przejdź do polecenia "Uruchom" oraz wpisz %appdata% zatwierdzając przyciskiem ENTER. Zapewne zauważysz folder BoL - będziesz musiał go usunąć całkowicie. Jeżeli już to zrobiłeś, pobierz BoL ponownie i zainstaluj go, bądź wrzuć do osobnego katalogu stworzonego na pulpicie. W zainstalowanym katalogu będziesz miał plik "BoL Studio.exe", który uruchamia program - proszę Cię, abyś uruchomił go jako administrator. Jeżeli problem nie ustępuje i po wykonanej aktualizacji problem nie znika, uruchom program w innym trybie zgodności, odpowiadający tobie (może to być Windows XP Service Pack 3/Windows Vista).

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

A my w sądzie jesteśmy, że tak oficjalnie ;O ?

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Folderu Bol'a nawet nie mam , nic sie nie uruchamia poprostu wywala plik i dalej nic nie moge zrobić. Oraz po ponownej próbie uruchomienia wyskakuje taki error:

"Wersja tego pliku jest niezgodna z wersja używanego systemu Windows. Sprawdz w informacjach dotyczacych systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna (x86 --- 32-bitowa czy x64 -- 64-bitowa), a nastepnie skontaktuj sie z wydawca opragromowania"

Opublikowano

Witaj RoggerPL!

Przepraszam, że musiałeś długo czekać na odpowiedź w swoim zgłoszeniu. Chciałbym uzyskać od ciebie parę informacji:

- system operacyjny

- antywirus

- firewall (on/off)

Sprawdź także, czy nic nie blokuje Ci połączenia wychodzącego, jak i przychodzącego z programem BoL Studio.exe.

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, daj mi znać!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

League of Legends - Polski Support

gg wp, Polski support (wątpie ale kk) pomaga w naprawie BoL'a lolz

@top

jeżeli to windows 7 to uruchom jako administrator

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Witaj RoggerPL!

Przepraszam, że musiałeś długo czekać na odpowiedź w swoim zgłoszeniu. Chciałbym uzyskać od ciebie parę informacji:

- system operacyjny

- antywirus

- firewall (on/off)

Sprawdź także, czy nic nie blokuje Ci połączenia wychodzącego, jak i przychodzącego z programem BoL Studio.exe.

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, daj mi znać!

Pozdrawiam,

LeeSinor

Windows 7.

Gdata

OFF

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...