Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z pluginem Citizens 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mama problem dotyczący pluginu Citizens 2 na wersje mc 1.6.4 bukkit. Mianowicie gdz odpalam serwer bukkit to Citizens tworyz sobie folder,a w nim lag,confing.yml i saves.yml. Na serwerze moge stworzyć bota lecz nie moge z nego zrobic sklepu badz questa. szukalem wiele poradnikow gdzie pokazuja aby wgrac te typy npc lecz gdy je dodaje rencznie to nic sie niedzieje, pokazuje ze nie ma takiego typu i nie wiem co mam zrobic.... :(

Na niektórych poradnikach zagranicznych np. niemieckich pokazuja te swije pluginy to u nich jest wiecej pliczkow w folderze Citizens, a ja nie wiem jak to zrobic....

Moze ktos z was ma gotowy juz plugin to by mi podeslal, a jeżeli nie to może by mi to wytłumaczył. ;d

np.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na questy z tego co wiem, potrzebny jest jeszcze jeden plugin (też chyba ma nazwę Quest, albo coś w podobie). Co do sklepu, to nigdy nie widziałem sklepu u NPC (stworzonego przez plugin Citizens, bo wieśniacy wiem, że mają) więc jak chcesz ten sklep, musisz mieć autorski plugin.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

ok, wiem jak zrobic questy ale nie wiem jak zrobic sklepy. Treekt pokazywał jak zrobic, ale u mnie sie nie da....

Kacki o jakie ci chodzi pliki dodatkowe ??

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...