Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Game Start

Ghostbolos1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam taki problem że nie mogę wystartować gry. Loguje się normalnie a kiedy klikam game start nic się nie dzieje. Czekałem niekiedy dosyć długo ale nic ;/. Proszę o kontakt na GG 3662701. (jak najeżdżam myszą na game start robi się ta ręka,czyli komputer wie że da się kliknąć a jednak kiedy klikam lipa jakby nie czytało) z góry thx

@edit temat zamknięty i wielkie dzięki masz +

Pomoglem daj + albo 5

NIE nabijam postow

a>

Opublikowano

Opisał byś gdzie się logujesz? Na stronie czy po prostu przez launcher?

Jeżeli przez launcher to się nie dziwie bo wielu osobom nie działa...

Wejdź na stronę

http://www.fiaa.eu/

zaloguje sie i nad oknem logowania masz ,,game start"... klikasz i powinno włączyć się ładowanie gry :rolleyes:

Bodajże był już tai temat ;)

Pomogłem? Daj + :D

1314539894-U88990.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej a jak ja mam taki problem że : klikam Game start -> sprawdza pliki -> i sciąga sie coś z gameguard.des dochodzi do 82% i pisze pobieranie nieudane zebym sprawdzil neta i spróbował jeszcze raz ;/ i tak ciągle jest.

Niech mi ktoś pomoze bo zaraz pier***ne.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem. Próbowałem przez stronę (dawałem Game start) i nic się nie działo, otworzyła się nowa karta i na niej nic nie było, a powinien się ściągać patch ale nic się nie działo. :(:( :( :(Pomocy!!!!!

Opublikowano

ej a jak ja mam taki problem że : klikam Game start -> sprawdza pliki -> i sciąga sie coś z gameguard.des dochodzi do 82% i pisze pobieranie nieudane zebym sprawdzil neta i spróbował jeszcze raz ;/ i tak ciągle jest.

Niech mi ktoś pomoze bo zaraz pier***ne.

ściagni nowa instalke z lepszej stronki

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...