Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Rangi

PafekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najczęściej jest to spowodowane tym że nie masz pluginu od chatu i ci nie wyświetla rang na serwerze, wgraj plugin EssentialsChat i powinno być wszystko dobrze, jeżeli to nie pomoże to znaczy że masz uszkodzone permissions ;)

Opublikowano

musisz skonfigurowac essentialchat oraz permissionex. Jeżeli byłbyś chętny mogę przesłać ci na prv spolszczony caly essential i skonczony permission w 100%.

Najczęściej jest to spowodowane tym że nie masz pluginu od chatu i ci nie wyświetla rang na serwerze, wgraj plugin EssentialsChat i powinno być wszystko dobrze, jeżeli to nie pomoże to znaczy że masz uszkodzone permissions ;)

Samoa wgranie essentialu nic nie pomoze. potrzebna jeszcze kondiguracja ;)

Opublikowano

Dzięki! Obaj macie u mnie wielkiego "+"

/eddit a jednak nie.

Teraz jak wpisalem /pex user Feldrom group set HeadAdmin to znowu miałem czerwony nick, a tak to "Gracz" działało

Opublikowano

czerwonu nick wyłaczysz w confingu essentialsa. Odbal sobie config.yml w folderze essentials i zaraz na początku masz taką linije, ustaw ops-name-color na 'none'

# A color code between 0-9 or a-f. Set to 'none' to disable.
ops-name-color: 'none'

hq302_dahaka4.png

Opublikowano

Najpierw musisz otworzyć w essentials plik config.yml za pomocą Notepad ++, zjeżdżasz trochę więcej jak połowę i masz ,,Essentials Chat,,.

Tam jest taka linijka pt. ,,Format,, tam ustawiasz perfixy, pokażę ci jak ma to wyglądać przykładowo:

'&7[{GROUP}]&f {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE}'

vy3f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...