Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop pod choinkę. Help

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki proponujecie mi laptopa ? Tak do 2900 zł miał 8gb ram (co sądzicie o procku iintel i5 core) i 500 gb ram. Estetyka i wygląd to już mam na to wyebane. Znajdzcie mi najtanszy i nieschodzcie poniżej 8 gb ramu i jakieś średniego procesora bo ten laptop ma służyc do gier typu gta 4 minecraft watch dogs i być może gta v ale wątpię. Ma też służyć do montowania filmów amatorskich czyt. nagrywanie mc i innych gier

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

ale niestety mały dom mam i nie mam niejsca na skrzynki :C

a ten y580 to samsung czy co

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

to jest chyba lenovo. A ile on ma gb ramu??

I PROSZĘ BARDZO !!! PODAJCIE MI LAPTOPA Z 8-12 GB RAM Z PROCESOREM DO GIER TYPU MINECRAFT-WATCH DOGS- ASSASSINS CREED 3 . DO CENY 3000 ZŁ !! NIE WIĘCEJ !! OBUDOWA MOŻE BYĆ CHUJOWA ALE TEN LAPTOP MA SŁUŻYĆ TYLKO DO GIER

Opublikowano

Laptopy nie są stworzone do gier, polecam stacyjkę.

Opublikowano

ale już pisałem mam za małą chate na skrzynke i biurko !! W kamienicy mieszkam z babcią tatą ciocią i dziadkiem !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...