Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Głosowanie na pakiet dla Medyka

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie takie nie istnieją.

Nic z M145... Lipapa.

Wybrałbym ten z IARem albo z sawką. Ze względu na kolby, viperki i spoko celowniki (sawka). Zestawów z taktyczną bym nie brał, gdyż ta kolba jest na dość niski lvl i szkoda kupować pakietu dla niej. na bliski do doubleslota wziął bym rpk lub pjecjenjega. Gdyby do boba dali viperki, to bezwarunkowo brałabym ten. Zagłosowałem na pakiet z pjecjenjegiem, gdyż jako jedynej broni go nie posiadam :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mam iara. Jest to najbardziej nierealna broń na medyka... Jakim cudem karabin o wadze 4kg (coś jak rpk) ma czas przybliżania do oka jak 7-9kg para? W dodatku ten maluutki DMG... To już pjecjenjeg o wadze około 6Kg ma krótki czas...

Pomyliłem się... Pieczenieg ma wagę 8-13kg!!! A przybliżamy go do oka jako 3 w kolejności do prędkości...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Czyli jaki? Jak usłyszałem od Creepa, że IAR ma takie śmieszne przybliżenie to śmiechłem. Mówcie gdzie są dodatki najlepsze i głosuje xD Też zależy mi na celowniku, bo go nie mam a szkoda ciągle 600 wydawać na niego.

Opublikowano

Wszystko to shit...poza fn mini parą z tym,że tam ta amunicja co wchodzi w ten skład to niezbyt dobry wybór.Czyli pakiet dla medyka to taki pakiet gdzie będzie nam brakowało którejś części dodatków nic poza tym.Pewnie duża część osób z małymi lvl-ami chcę wypróbować pechenega,bo myślą,że ta broń będzie pro zajebista LuL

Opublikowano

@UP

Jak nie masz żadnych dodatków itd i robisz medyka od zera to kup, nic lepszego nie znajdziesz a dodatki powinny wystarczyć do wszystkiego, choć brakuje stabki.

Jeszcze broń jakaś super nie jest i przydało by się ją wymienić

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...