Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server VPS czy Server Voice VPS

Moriaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z tych serwerów jest lepszy i czym się wg różni ?

Potrzebuje VPS pod ts3 i nie wiem który wybrać. Głownie chodzi mi to tą licencje po 512 slotów z extraserv.pl.

Proszę o opinie na ten temat.

Opublikowano

Voice VPS, na tym możesz posiadać tylko komunikator głosowy typu ts3, nie posiadasz tu dostępu do roota.
VPS, na tym masz możliwość postawienia stron www, komunikatorów i innych rzeczy, tu posiadasz dostęp do roota.
-@-@-@-
Jeśli chcesz tylko pod ts3 to polecam Voice VPS, łatwiejsza obsługa + licencja swoja, którą możesz uzyskać na teamspeak com i masz 512 slotów.

Opublikowano

Tutaj ba extraserv.pl są 3 rodzaje Voice VPS. I nie wiem który wybrać . Potrzebuje VPS tylko pod TS3 i tak aby miał dostęp do Qwerego i możliwosć wgrania licencji . Jeżeli możesz doradź mi :D

Opublikowano

Yhm, czyli muszę zamówić zwykłego VPS'a i dopiero tam na FTP wgrać licencje na 512 slotów . Qwerego dodam sobie przed putty lub yatqa :)

Opublikowano

Tylko i wyłącznie VPS , voice vps to gówno ...

Polecam webhostinger.pl ewentualnie hosteam.pl, homecloud.pl zabezpieczenia przed atakami do każdego VPS-a

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...