Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mysterious Gifts powracają do sklepu!

Härfmaal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://eune.leagueoflegends.com/en/news/store/store-update/treat-yourself-mystery-skin

Mysterious Gifts, czyli Tajemnicze Prezenty znane nam już z tegorocznego Harrowing, powracają do sklepu od 29.11.2013r. do 2.12.2013r.!

Oprócz dotychczasowych możliwości tych giftów, będzie można odblokować też skiny:

• TPA Shen
  • TPA Ezreal
  • TPA Orianna
  • TPA Nunu
  • TPA Mundo
  • Riot Nasus
  • Riot Graves
  • Riot Blitzcrank

Tak więc spieszcie się, kupujcie RP, bo Mysterious Gifts będą dostępne tylko przez 4 dni!

Opublikowano

A będzie również możliwość zakupu boxa dla siebie?

Boxa można kupić tylko dla kogoś.

@Up Na pewno że dla siebie?

@edit no tak tylko dla siebie będą. Ale zajebiście. :D :D :D

Opublikowano

Box właśnie będzie dostępny dla siebie.

@Szymcio

Masz cholerną rację... Beznadziejnie trochę to zrobili. ~10K RP do kupienia w grudniu mam, ffs...

Opublikowano

Za dużo tych rzeczy na raz, skąd sie tyle RP weźmie ;P.

to się zdecyduj co chcesz i to kup. Faktycznie za dużo rzeczy na raz. Pierw harrowing, teraz gifty, skin do nasusa, ahri, teraz będzie ten z zimą... duuużo tego a chciałby się mieć wszystko. Pewnie kupie gifta albo dwa i wylosuje gówna jak wcześniej ;) (skin do poppy, sivir i annie, tylko do annie fajny :( )

Opublikowano

Box właśnie będzie dostępny dla siebie.

@Szymcio

Masz cholerną rację... Beznadziejnie trochę to zrobili. ~10K RP do kupienia w grudniu mam, ffs...

A ja 0 hehe

Nwm kogo to obchodzi ile wydacie na te skiny. Wiem jedno - żal mi was.

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

no kurwa riot w kulki leci chyba.

ja tu kompa za 2000zl dopiero co kupilem a ci juz tak kurwa, prezenty, legacy skiny, popstar ahri, nie mam jeszcze wszystkich champow co to ma kurwa byc, zbiorka pieniedzy?!

Opublikowano

O boże.. zdaje mi się że Riot ma jakiś kryzys.. dosłownie KAŻDY skin jest teraz dostępny, i to za cenę 490 RP. Ojojojo. Będzie biba. B)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dodam coś. Te skiny będzie można wylosować czy kupić? Ja to tak zrozumiałem że będzie je można kupić za 490 rp ;-;

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

Wylosować w prezencie z tego co piszą w tym temacie a czy udostępnią nic nie ma wspomniane a jak już to nie za 490

Opublikowano

Pewnie będą tak jak na harrowing czyli po 975rp+ (o ile dobrze pamiętam)

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Rok temu TPA skiny były za 750 RP a teraz nie wiem. Być może tak samo będzie.

Z tego co przeczytałem, to TPA skiny będą możliwe tylko do wylosowania przez Tajemniczy Prezent (musisz wylosować skina TPA z pośród 200 skinów?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...