Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zarobek diamondmt2 oraz switchbot

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak najlepiej zarabiać na diamondzie, zauwazyłem, że dużo ludzi bonuje eq z łeż na 5x pro bon i sprzedaje po 700-1kkk czy to się opłaca ? ile kasy wyda się na zmianki ? raz próbowałem i zeszło mi 240kk i bonów dalej nie było ;>

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to tam nieźle w obrót idą perły.

Załatw sobie jakiegoś "klikacza", np. Tasker i otwieraj małże.

Do tego warto chodzić na Se-Pong - jeden kwiat kosztował kiedyś 750kk+.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Cześć, jak najlepiej zarabiać na diamondzie, zauwazyłem, że dużo ludzi bonuje eq z łeż na 5x pro bon i sprzedaje po 700-1kkk czy to się opłaca ? ile kasy wyda się na zmianki ? raz próbowałem i zeszło mi 240kk i bonów dalej nie było ;>

Nie da się określić kiedy wejdą odpowiednie bony. Wszystko zależy od szczęścia. Innym od razu nawet po pierwszej zmiance . Inni maja po kilku tysiącach zmianek.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Sprzedawanie P.P/Perfect eq to baardzo dobry dochód i to się na prawdę opłaca. Żeby takie bony zrobić potrzebujesz jakieś 20-45 minut bo ja robiłem takie eq i sprzedawałem.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

no właśnie próbuje wsadzić w fenki x3 te same bony czyli 3k hp i 3x 15 i poszło mi już około 800 kk i dalej nic. Jak załatwić tego taskera ? jeśli wydam 1kkk na perły, zwróci mi się ?

Opublikowano

najlepszy sposób i mało znany to szlachetne ;3 robisz sure WP 100 lv, eq full inta,potwory/ tasak 50ś+ ślub najlepiej z buffem 105 lv, będzie też potrzebne konto 120 lv jeżeli spełniasz te wymagania możesz przejść dalej ;3
Robisz pt sura 100 lv z 120 lv i logasz 120 lv wtedy nie dostajesz wgl expa, masz 2 respy metinów koło siebie,. rekawica IS podstawa, za moich czasów chodziły po 250/300 kk 1 szlachetny, ale też musiałeś mieć postać która Cię obroni bo walka jest niesamowita o tego spota, nie wiem czy teraz tak jest bo już rok nie gram

PS. z jednej nocki 200/300 szlachetnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...