Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tegoroczny Diretide - jaka jest Wasz opinia?

CrysisAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest Wasza opinia na temat tegorocznego "festiwalu Diretide"? Na jakim poziomie maksymalnym zabiliście Roshana?

Moim zdaniem tegoroczny Diretide jest zdecydowanie gorszy od zeszłorocznego, powodem jest na pewno mniejszy drop. Aktualnie wypadają same recepty, esencje lub gemy i trzeba samemu craftować przedmioty, rok temu za grę najczęściej dostawało się zwykłe przedmioty. Jednak nie można też zapomnieć o rynku, który gwałtowanie przez ten event by się zmienił jakby były takie nagrody jak rok temu. Aktualnie ciężko znaleźć na prawdę zgrany team, by zabić na większym poziomie roshana. Aktualnie rekord wynosi 500 (gra trwała 4godziny 45min) i ciężko się zbliżyć do tego.

Pochwalcie się jeszcze jakie Wam przedmioty wypadły po craftingu. Mi jak na razie nic ciekawego - kilka niepospolitych przedmiotów dla Mirany, OD i Clinkza oraz rzadki miecz dla Juggernauta.

Opublikowano

Zgodzę się, że w tamtym roku był lepsza "impreza" tego typu,ale tak jak powiedziałeś wpłynęło to na rynek. Więc przypuszczam, że dlatego wszystko została w taki sposób zmienione, a nie w inny.

Mi jak na tą chwilę, a gram ostatnimi czasy mało wypadł tylko, podobnie tak jak tobie - przedmiot dla Mirany. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie ta impreza jest lepsza. Wypadło mi parę pospolitych i niepospolitych przedmiotów , ale najbardziej ciesz się z mitycznego kuriera :)

Opublikowano

Nie grałem rok temu, jednak tegoroczny diretide wygląda ciekawie. Trochę słabo z itemkami.

Podczas diretide zdobyłem Mitycznego Greevila, 3 Rare, Kilka Uncommon oraz Common ;)

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Mi to wisi czy tegoroczny czy zeszłoroczny oba i tak są ciekawe

W tym roku lepsze itemy udało mi sie uzbierac

3 rary o wartosci 1k zazwyczaj maski do PA ,ES.Pudga i kuriera itsy i inne smieci

nie regulaminowa sygnatura

Legenda
Opublikowano

Drop z tamtego roku to 4 mityki/około 100rarów/x uncommonow/ x commonow, a w tym roku żaden mityk i maks 10 rarów, więc nie ma porównania. Zabawa rok temu też była lepsza niż teraz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jestem nowym graczem i nie wiem w ogóle jak to ubić, bo on jebie skilla i całe hp w pizdu, ale fajny zamysł z takim eventem, przynajmniej mam kilka itemków. (maks na jakim go chyba zabiłem to był 3 lvl xD)

Opublikowano

Co chwilę patchuja diretide i też nie wiem jak go ubic ;_;

Wcześniej cleave, później ult treanta a teraz trzeba go wyciągnąć z nory i zamknąć ;)

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Chodzi o to ze nie kazdy ma rowne szanse, poniewaz roshan codziennie jest zmieniany. Pierwszy team zrobil to z Pudgem, reszta na Cleavach ale slyszalem ze to tez juz nie dziala :>

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...